Επιστρέφει το αργότερο σε 3 εβδομάδες ο Ζεσούς

Σε δύο με τρεις εβδομάδες τοποθετείται η επιστροφή του Γκαμπριέλ Ζεσούς στις εκδηλώσεις της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με σημερινές (12/01) δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο 20χονος επιθετικός, ο οποίος έχει πετύχει 8 γκολ στην Premier League στην τρέχουσα περίοδο, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους του γονάτου του στη διάρκεια του ισόπαλου 0-0 με την Κρίσταλ
Πάλας. Το εκπληκτικό σερί των 18 συνεχόμενων νικών σταμάτησε για τους «πολίτες» την 31η Δεκεμβρίου με το 0-0 απέναντι στους Λονδρέζους.

Αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να έμενε εκτός δράσης για τουλάχιστον 2 μήνες, αλλά μετά από θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε στην Βαρκελόνη, ο Γκουαρντιόλα είναι βέβαιος ότι ο παίκτης μπορεί και να προλάβει το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League με την Βασιλεία στις 13/02.

«Ο Γκάμπριελ ήταν στην Βαρκελόνη με τον γιατρό Ραμόν Κούγκατ και τα πράγματα πήγαν πολύ καλά», τόνισε ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Πρόσθεσε ακόμη ο Γκουαρντιόλα: «Νομίζω ότι σε 2-3 εβδομάδες θα είναι έτοιμος, ελπίζουμε να τον έχουμε στον αγώνα με την Βασιλεία.»
Keywords
Τυχαία Θέματα