Έπιασαν τον "Joker" να καπνίζει στο μετρό σε νέα σκηνή από την ταινία

Απαγορεύεται αυστηρά σε εσωτερικούς χώρους.

Σε ένα νέο βίντεο προερχόμενο από τα γυρίσματα του "Joker", ο Joaquin Phoenix κάπνιζε με την άνεση του ένα τσιγάρο φεύγοντας από κάποιο συμβάν που έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση στο σταθμό του Μπρούκλιν.

Το κλιπ κυκλοφόρησε στο YouTube μέσω του Hollywood Pipeline, και παρουσιάζει τον Phoenix

με το ολοκληρωμένο του μακιγιάζ και το κοστούμι του να καπνίζει ένα τσιγάρο ενώ ένας αστυνομικός τον προσπερνά, χωρίς παρατήρηση, για να φτάσει σε ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει σύγχυση. Ο Joker απομακρύνεται με την άνεση του χωρίς κανείς να παρατηρήσει την παραβατική συμπεριφορά του.

Όπως αναφέρει το Comicbook.com, το πλάνο έρχεται εν μέσω διάφορων άλλων φωτογραφιών από τα γυρίσματα της ταινίας που διέρρευσαν. Οι εν λόγω εικόνες παρουσιάζουν τον Joker να φοράει μία μάσκα ενώ εισέρχεται στον σταθμό μαζί με μία άλλη ομάδα ανθρώπων που φορούν μάσκες κλόουν. Αναφέρεται, μάλιστα, πως κρατούν πινακίδες με συνθήματα όπως, "Ο κλόουν για δήμαρχος", "Σκοτώστε τους Πλούσιους" και "Κατηγορήστε τον Wayne". Οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν μέρη προηγούμενου βίντεο που είχαμε δει από τα γυρίσματα του "Joker", όπου ο πρωταγωνιστής εξερχόταν του συρμού με το χάος να τον ακολουθεί.

Πολλές εικόνες έχουν ξεφύγει από το πλατό της ταινίας του Todd Phillips. Εκτός γυρισμάτων είδαμε τον αδυνατισμένο πρωταγωνιστή, αδυνατισμένο για τους λόγους της ταινίας, και αργότερα εκ μέρους του ίδιου του σκηνοθέτη Phillips τον είδαμε μέσω Instagram ως Arthur.

Δεν άργησαν να καταφθάσουν και οι εικόνες που τον έδειχναν ως την εμβληματική νέμεσις του Batman. Ένα μικρό κλιπ με την πρόοδο που έγινε για να δημιουργηθεί το τελικό μακιγιάζ, το χαοτικό βίντεο από τα γυρίσματα μας σύστησε το κοστούμι του Phoenix και, πιο πρόσφατα, είδαμε την ολοκληρωμένη εικόνα που εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης για την ερχόμενη ταινία.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, στην Νέα Υόρκη, και η ημερομηνία πρεμιέρας έχει ορισθεί για την 4η Οκτωβρίου, του 2019. Για όλες τις ταινίες που μπορείτε να βρείτε στους κινηματογράφους αυτόν τον Οκτώβρη, συμβουλευτείτε τον Κινηματογραφικό Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟλοκληρωμένος είναι ο Joker στη νέα φωτογραφία που αποκάλυψε ο σκηνοθέτηςΧάος σε βίντεο από τα γυρίσματα του "Joker"Έφτασε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια της Zazie Beetz ως Sophie Dumond στο "Joker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα