«Ένα Όμορφο Αγόρι» εγκλωβισμένο στον άσχημο κόσμο των ναρκωτικών

Η ταινία παρακολουθεί έναν νεαρό φοιτητή, ο οποίος στην προσπάθεια του να ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογένεια, θα βυθιστεί στον σκοτεινό δρόμο των καταχρήσεων και των ναρκωτικών. Το «Ένα Όμορφο Αγόρι» σηματοδοτεί τη νέα και εξίσου συγκινητική δημιουργία του Βέλγο σκηνοθέτη, Φέλιξ Φον Γκρόνιγκεν που μας χάρισε τα υπέροχα «Ραγισμένα Όνειρα». Πρωταγωνιστούν ο Στιβ Κάρελ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ, σε δύο δυνατές ερμηνείες, ως πατέρας και γιος αντίστοιχα.

Στα 18 του ο Νίκολας Σεφ

(Τιμοτέ Σαλαμέ) ήταν καλός μαθητής, συντάκτης της σχολικής εφημερίδας, ηθοποιός στις θεατρικές παραστάσεις του σχολείου και μέλος της ομάδας υδατοσφαίρισης. Φανατικός αναγνώστης και ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο Νικ ήταν έτοιμος για το κολέγιο.

Είχε αρχίσει να πειραματίζεται με τα ναρκωτικά όταν ήταν 12 ετών, αλλά στα τέλη της εφηβείας του δοκίμασε για πρώτη φορά μεθαμφεταμίνη και, όπως έγραψε κι ο ίδιος, «ο κόσμος έγινε ξαφνικά από ασπρόμαυρος, technicolor». Ο Nικ, πολύ γρήγορα μεταμορφώθηκε, από ένα παιδί που απλά δοκίμαζε περιστασιακά ουσίες, σ’ έναν πλήρως εξαρτημένο έφηβο.

Ανάμεσα σε αποτυχημένες προσπάθειες αποτοξίνωσης, εξαφανίσεις και υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και καθώς ο Νικ βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στον κόσμο των ναρκωτικών, ο πατέρας του (Στιβ Κάρελ) αγωνίζεται να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη και με την δύναμη της αγάπης, να σώσει το «όμορφο αγόρι» του από τα συντρίμμια της εξάρτησης.


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα