Ένα μικρότερο Gloomhaven βρίσκεται στα σκαριά

Πόσο γρήγορα θα εξαντληθεί αυτό άραγε;

To "Gloomhaven" θα αποκτήσει μια νέα πιο προσιτή έκδοση για όσους δεν έχουν καταφέρει να αγοράσει το βασικό, κι αρκετά σπάνιο πια, επιτραπέζιο παιχνίδι και δεν θέλουν να δοκιμάσουν την έκδοση για PC.

Το "Gloomhaven" είναι αυτή την στιγμή το παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία στο BoardGameGeek. Έχει εκδοθεί τρεις φορές μέχρι στιγμής και εξαντλήθηκε με το που κυκλοφόρησε κάθε φορά, παρόλο που κοστίζει κάπου στα 150 ευρώ.

Ο σχεδιαστής, Isaac Childres, όμως ανακοίνωσε ότι

θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση το "Gloomhaven: [Subtitle]" (το Subtitle θα αντικατασταθεί με κάποια άλλη λέξη στην πορεία). Θα είναι standalone και θα διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα του "Gloomhaven" με campaign 24 σεναρίων. Στόχος να γίνει πιο εύκολη η εισαγωγή των παικτών (μέσω BGG)

Το "Gloomhaven: [Subtitle]" θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2020 και θα κοστίζει περίπου $40-50. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Childres το παιχνίδι ίσως κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα Target, αφήνοντας στον αέρα πώς θα διανεμηθεί παγκοσμίως.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.


IGN GreeceΤο Codenames υποδέχεται τους SimpsonsΣυνεργία Magic: The Gathering και My Little Pony για φιλανθρωπικό σκοπόTo Minecraft γίνεται επιτραπέζιο παιχνίδι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα