Ένα μαγεμένο μέλος της DC ίσως κέρδισε κινηματογραφική μεταφορά

Βγάζει και λαγούς από καπέλα.

Η Zatanna, η ταχυδακτυλουργός της σκηνής και μάγισσα της Justice League, φαίνεται πως θα βρει τον δρόμο της προς τη μεγάλη οθόνη.

Το Deadline (μέσω Comicbook) αναφέρει πως η Warner Bros βρίσκεται σε συζητήσεις για την αναβίωση του χαρακτήρα, η οποία αποτελεί μέρος του γενικότερου πλάνου της για ταινίες με επίκεντρο γυναίκες σούπερ- ήρωες.

Η Zatanna Zatara, κόρη του μάγου Giovanni

"John" Zatara, παρά τη μεγάλη κληρονομιά που τη συνδέει με ονόματα όπως αυτά των Nostradamus και Nicholas Flamel, μεγαλώνει δίπλα στο κακόφημο Arkham Asylum. Τις πραγματικές της δυνάμεις ανακαλύπτει ενώ ερευνά την εξαφάνιση του πατέρα της, τότε που θα ενωθεί, για πρώτη φορά, και με άλλους γνωστούς ήρωες της DC, ανάμεσα τους και ο Green Lantern και Atom.

Η ηρωίδα θα γνωριστεί και με πολλούς ακόμα πανίσχυρους ήρωες, μέχρι που θα ενταχθεί, τελικά, στη Justice League και θα καταπολεμήσει το έγκλημα.

Μπορεί να μην είναι ακόμα επίσημη η ανάπτυξη της ταινίας, ωστόσο η Zatanna βρίσκεται στα χαρτιά των DC/ Warner Bros. και αποτελεί υψηλό ενδεχόμενο. Στην ίδια φάση βρίσκεται και η κινηματογραφική μεταφορά του Blue Beetle, όπως μάθαμε πρόσφατα.

Παράλληλα, περιμένουμε και το "Shazam!" για το οποίο, κατά τη διάρκεια του SDCC 2018 κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer της ταινίας. Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο David Sandberg ("Lights Out"). Η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει ορισθεί επίσημα, στις 5 Απριλίου του 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Η Supergirl θα πετάξει και στους κινηματογράφους με δική της ταινία SDCC 2018: Ο Geoff Johns αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του project SDCC 2018: Ματιές στο παρελθόν του Joker θα δούμε στο επόμενο τεύχος "Justice League"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα