Ένα ακόμα easter-egg του "Spider-Man" για το PS4 φέρνει αναμνήσεις από το "Spider-Man 2"

Χωρίς φρένα για άλλη μια φορά.

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη δεύτερη κινηματογραφική εμφάνιση του Spider-Man υπό την καθοδήγηση του Sam Raimi, και με τον Tobey Maguire στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί το διάστημα να φαίνεται μεγάλο, για τους συντελεστές όμως που βρίσκονται πίσω από το πιο πρόσφατο game της Sony,

"Spider-Man", οι αναμνήσεις τις ταινίες είναι τόσο ισχυρές, που συμπεριέλαβαν ένα μικρό easter-egg από το "Spider-Man 2".

Επιθετικό spoiler ακολουθεί!

Το comicbook μετέφερε το γεγονός, το οποίο κοινοποίησε ένας φαν μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter, με όνομα SavageKingx30. Ο εν λόγω χρήστης φρόντισε να "κόψει" αυτό το σημείο από το game και να το δημοσιεύσει με ένα του tweet, λέγοντας πως "Insomniac Games είδα τι κάνατε εκεί και σας αγαπώ πραγματικά γι'αυτό".

LMFAOOOOOOO @InsomniacGames I saw what you guys did here and i fucking LOVE YOU for it #PS4sharepic.twitter.com/IclBh6KAL6

— SavageKingx30 (@SavageKingx30) 8 Σεπτεμβρίου 2018

Η σκηνή του παιχνιδιού, πραγματικά, φέρνει αναμνήσεις από το "Spider-Man 2" και μία από τις πιο θρυλικές του σκηνές, όταν ο γνωστός υπέρ-ήρωας Spidey χρησιμοποίησε όλη του τη δύναμη και όσο περισσότερο ιστό μπορούσε να εκτοξεύσει για να σταματήσει επιτυχώς ένα τρένο από εκτροχιασμό. Έπειτα λιποθύμησε, ενώ οι επιβάτες όντας ευγνώμονες τον μετέφεραν με τη σειρά τους στην ασφάλεια.

Αντίστοιχα, ο Spider-Man, κι όχι ο Spider-Cop, του νεώτερου game αποπειράθηκε να μιμηθεί αυτή την σωτήρια κίνηση του προκατόχου του. Με, υπερβολική, αυτοπεποίθηση δήλωσε πως, "Καθόλου φρένα; Κανένα πρόβλημα", εκτόξευσε ιστό για να κρατηθεί από την είσοδο ενός τούνελ και... τελικά, το σχέδιο του δεν εξελίχθηκε όπως το περίμενε. Βλέποντας την προσπάθεια του να αποτυχαίνει, ο χιουμορίστας σούπερ-ήρωας είπε ότι "Ξεκάθαρα δούλεψε την τελευταία φορά", και το μυαλό των φαν πηγαίνει αυτομάτως στη διάσωση που κατάφερε ο Spider-Man του 2004.

Αυτό το easter egg δεν ήταν το πρώτο που είχε να προσφέρει το παιχνίδι. Νωρίτερα, μία πρόταση γάμου εξελίχθηκε με μία ανυπολόγιστη τροπή, και κατέληξε ένα λυπηρό αξιοθέατο μέσα στη Νέα Υόρκη που δημιουργήθηκε για το game. Επιπλέον, ο Stan Lee έκανε ένα από τα γνωστά του περάσματα, εκφράζοντας παράλληλα και τα συναισθήματα του για το ζευγάρι Peter Parker- Mary Jane Watson λέγοντας πως, "Το λατρεύω που σας βλέπω και πάλι μαζί! Ήσασταν ανέκαθεν οι αγαπημένοι μου".

Το παιχνίδι, πέρα από τα easter egg του, έχει από μόνο του αρκετά να προσφέρει, γι'αυτό μην παραλείψετε το review του IGN και ενημερωθείτε σχετικά με τις νέες περιπέτειες του αραχνοήρωα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΝέο Spider-Man spin off φέρνει τον Morbius στο επίκεντρο των εξελίξεωνΟ Stan Lee αποκαλύπτει την αγαπημένη του κόμικ ταινίαVulture και Mysterio θα εμφανίζονταν στο ακυρωμένο Spider-Man 4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα