Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nintendo Switch Online

Περισσότερα στο Direct.

Η Nintendo αποκάλυψε ότι η επερχόμενη υπηρεσία, Nintendo Switch Online, θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και θα έχει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών από το Nintendo eShop.

Έχοντας ανακοινωθεί μέσω Twitter, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι

θα μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο Direct, που μετά από τις καθυστερήσεις, επιστρέφει την Παρασκευή τα ξημερώματα.

Καθώς φαίνεται, η υπηρεσία αυτή θα έχει πολύ χαμηλότερο κόστος από τις συνδρομές Xbox Live Gold και PlayStation Plus. Μάλιστα θα έχετε τρεις επιλογές αγοράς, με την ετήσια να κοστίζει μόλις 20 δολάρια. Έτσι, οι παίκτες που θα επιλέξουν να κάνουν αυτήν την αγορά, θα έχουν, την μέρα της κυκλοφορίας, 20 NES παιχνίδια, που θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα Super Mario Bros., The Legend of Zelda, and Super Mario Bros. 3.

Παράλληλα θα δούμε και το feature των cloud saves, αν και δεν θα το εκμεταλλευτούν όλα τα παιχνίδια.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceTo 'Netflix για κόμικ' έρχεται στο Nintendo SwitchΑνακοινώθηκε το επόμενο Nindies ShowcaseΗ HORI ανακοίνωσε τρεις νέους μοχλούς για το Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα