Διακαώς θέλει η Disney ένα Όσκαρ για το "Black Panther"

Λέτε να τα καταφέρει;

H Disney προωθεί ένθερμα το "Black Panther" για την απόκτηση ενός βραβείου, ξεκινώντας καμπάνια για την ενσωμάτωση της ταινίας σε 16 υποψηφιότητες για Βραβεία Όσκαρ. Το "Avengers: Infinity War" προωθείτε μόνο για μία κατηγορία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα

του Disney Guild Awards 2018 (μέσω IndieWire), η Disney προσπαθεί να προτείνει τα "Black Panther", "Infinity War", "Incredibles II", "Ralph Breaks the Internet", "Mary Poppins Returns" και την μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, "Bao", για μια υποψηφιότητα στα βραβεία. Μάλιστα έχει προσλάβει ειδικό στην στρατηγική των Όσκαρ για να την βοηθήσει.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το "Black Panther" είναι προτεραιότητα από οποιαδήποτε άλλη ταινία του MCU, καθώς θέλουν να το προτείνουν για Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη, Α' Ανδρικού Ρόλου κ.α. Για το "Infinity War" θα αρκεστούν αν κερδίσει μια υποψηφιότητα για τα Καλύτερα Οπτικά Εφέ.

Αν και αυτή η κίνηση της Disney ήταν αναμενόμενη, πολλοί υπέθεταν ότι ο Josh Brolin ως Thanos θα υποστηριζόταν περισσότερο για το αγαλματίδιο του Β'Ανδρικού Ρόλου. Όπως φαίνεται όμως το στούντιο προωθεί περισσότερο το cast του "Black Panther". Και πάλι, ο motion capture ρόλος μπορεί να χαρίσει στον Brolin υποψηφιότητα είτε η Disney τον προωθήσει, είτε όχι.

Και οι δύο ταινίες τα πήγαν εκπληκτικά στο box office. Το "Black Panther" έμεινε για πολλές εβδομάδες στην πρώτη θέση και κατάφερε να ξεπεράσει τα $700 εκ. σε εισπράξεις, ενώ το "Avengers: Infinity War" ξεπέρασε τα $2 δισ. παγκοσμίως.

Ακόμα και αν δεν κερδίσουν οι ταινίες κάποιο χρυσό αγαλματίδιο, τουλάχιστον θα έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού τους, κάτι που φάνηκε και στα Teen Choice Awards 2018, όπου σάρωσαν.

IGN GreeceΕπιστρέφει στη Wakanda ο Ryan Coogler για το sequel του "Black Panther"Τη δική του σειρά κόμικς αποκτά ο Killmonger του "Black Panther"O Black Panther στοχεύει το Όσκαρ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα