Διαγωνισμός: Η Ταράτσα του Φοίβου 2018

Πώς φαντάζεστε ένα αναψυκτήριο; Πώς φαντάζεστε ένα βαριετέ; Η Ακρόπολη είναι πάντα ένα μυστήριο. Κι ο Λυκαβηττός δεν πάλιωσε ποτέ!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Φοίβος Δεληβοριάς σταμάτησε να φαντάζεται τα παλιά αναψυκτήρια και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα, κάτω απ’την Ακρόπολη.
Ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, ντιζέζ, διαγωνισμούς και εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy. Όλο το δυναμικό ταλέντου μιας σύγχρονης λαϊκής πολυκατοικίας, μαζεμένο σε μια τεχνικολόρ ταράτσα στο Γκάζι.

Φέτος, λοιπόν, που το καλοκαιράκι ετοιμάζεται να πάρει ξανά την εκδίκησή του, ο Φοίβος ξαναστήνει τις γιρλάντες και τα σημαιάκια του, καλεί καλλιτέχνες του τραγουδιού, του θεάτρου και της όρθιας κωμωδίας και με μιαν ανανεωμένη ομάδα, αλλά και έναν επαναδιαμορφωμένο χώρο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος.

Πρόγραμμα των μουσικών παραστάσεων του Ιουνίου:
14/6: ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΟΒΛΑΒΙΩΣΗ – (Επιθεώρημα)
Με τους: ΣΠΥΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ – ΜΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Stand up comedy: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

20-21/6: ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ – (Η επιστροφή της Μαγιοπούλας)
Με τη ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑΛΑ – Συμπράττει η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Stand up comedy: ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ

27-28/6: ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ Σ’ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ – (Ρομάντζο στην Ταράτσα)
Με τη ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ Συμμετέχει ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ
Stand up comedy: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς από κοντά αυτό το μουσικό πολυθέαμα μπείτε εδώ και λάβετε μέρος στην κλήρωση των διπλών προσκλήσεων. Ο διαγωνισμός που αφορά στην Πέμπτη 14/6 ολοκληρώνεται την Τρίτη 12/6 στις 12:00 το μεσημέρι. Καλή επιτυχία σε όλους!
Keywords
Τυχαία Θέματα