Δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας

Σε ένα βιβλίο γεμάτο ...μουτζούρες, γράφτηκε στα Γιάννινα άλλη μια σελίδα με μπόλικες ανορθογραφίες.

Τούτη τη φορά, ο Παναθηναϊκός δεν έχασε από μια καλύτερη ομάδα. Το σκηνικό άλλαξε -για να μην υπάρχει και μονοτονία - και οι Πράσινοι ...κατάφεραν να ηττηθούν - πιστέψτε με είναι κατόρθωμα - από έναν ...παίκτη.

Η ποιότητα του εξαιρετικού Κόντε ήταν αρκετή για να κρίνει τον νικητή στους "Ζωσιμάδες" και να εκθέσει πολλάκις την απογοητευτική αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού.


Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όμως η άμυνα ...παιδικής χαράς των Πράσινων "μεταμόρφωσε" έναν ικανό επιθετικό σε ...Μέσι. Ο Κόντε έκανε τη διαφορά και κατάφερε μονάχος να δώσει στην ομάδα του τρεις σημαντικούς βαθμούς. Ο παίκτης που ΟΛΟΙ στο Τριφύλλι γνώριζαν πριν από το ματς ότι είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος. Ο στράικερ που οι Πράσινοι έπρεπε να προσέχουν ...δύο φορές, έκανε πάρτι στα Γιάννινα και ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έφυγε και πάλι ηττημένη από εκτός έδρας παιχνίδι.

Το πείραμα του 3-5-2 απέτυχε, καθώς οι παίκτες του Τριφυλλιού δεν προσαρμόστηκαν στη νέα τακτική και αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα, ενώ έδειξαν και πάλι ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας μακριά από τη Λεωφόρο.

Το παράδοξο είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα υπήρξε στην αμυντική γραμμή, καθώς η τριάδα των Γιόχανσον - Κολοβέτσιου - Οικονόμου ...κουτούλαγε και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να συνεργαστεί αρμονικά, ενώ οι Κουλιμπαλί και Ινσούα δεν ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο ρόλο τους.

Παράλληλα υπήρξαν μεγάλα κενά στη μεσαία γραμμή και αδύναμη παρουσία στην επίθεση, με αποτέλεσμα η εικόνα του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους να είναι απογοητευτική.

Οι Πράσινοι ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και βελτιώθηκαν αρκετά με τις αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική (4-1-3-2), ωστόσο η αργοπορημένη ...αφύπνιση δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει τα δεδομένα στο παιχνίδι.

Ο Βλαχοδήμος θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση στη ...φωτοβολίδα του Κόντε, ο Γιόχανσον μάρκαρε με τα ...μάτια, ο Οικονόμου ήταν ο αδύναμος κρίκος της άμυνας των Πράσινων, ενώ σημαντικά προβλήματα αντιμετώπισε και ο Κολοβέτσιος. Σε κακή βραδιά βρέθηκαν οι Κουλιμπαλί, Ινσούα, Τζανδάρης και Κάτσε, ο Λουντ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, ο Δώνης δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις στην επίθεση της ομάδας του, ενώ ο Μυστακίδης του πρώτου ημιχρόνου ήταν δραστήριος και μέσα στις φάσεις, αλλά έχασε το ...άχαστο.

Βοήθησε ο Χατζηγιοβάνης στο διάστημα που αγωνίστηκε, δεν φάνηκε ο Άλτμαν, ενώ ο Πίσπας δεν έδωσε την πνοή που χρειαζόταν η επιθετική γραμμή της ομάδας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα