Χουάνκαρ: «Με μία νίκη μακριά από την Λεωφόρο θα ξεμπλοκάρουμε»

Ο Ισπανός μπακ μίλησε στην Livesport μεταξύ άλλων για τη νίκη επί του Ιωνικού και τη συνεργασία του με τον Βιτάλ:

Για τις εντός έδρας νίκες: «Απ΄ό,τι φαίνεται στην έδρα μας, με την συμπαράσταση των οπαδών μας, γινόμαστε πολύ δυνατοί. Εκτός έδρας αντιμετωπίζουμε περισσότερες δυσκολίες, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Έχει μεγάλη σημασία. Κάναμε πριν από δεκαπέντε μέρες το πρώτο βήμα με τον Ολυμπιακό και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή την απόδοση. Στο γήπεδό

μας, οι οπαδοί είναι ο 12ος παίκτης μας. Βλέπουμε την διαφορά και νιώθουμε την ενέργειά τους».

Για την απόδοσή του και τον Γιοβάνοβιτς: «Ίσως με κρατούσε πίσω η ιδεολογία του προπονητή. Παίζαμε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Μέναμε συνέχεια στην άμυνα. Σε κάθε παιχνίδι παίζαμε 85-90 λεπτά στην άμυνα. Εγώ δεν είμαι αμυντικός, είμαι φουλ μπακ. Είμαι ένας ακραίος που του αρέσει να επιτίθεται και όχι να μένει χαμηλά. Φέτος μπορείτε να με δείτε να παίζω έτσι».

Για τη συνεργασία του με τον Βιτάλ:«Πάρα πολύ καλή και παραγωγική. Ο Βιτάλ είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, είναι σημαντικός για την ομάδα. Από την πρώτη μέρα μας έδωσε πάρα πολλά. Ξέρει μπάλα και συνεργαζόμαστε άψογα. Γενικά έχει ανέβει η ποιότητα του ρόστερ. Η ομάδα είναι πιο ισχυρή και το δείχνει στο γήπεδο».

Για το αν μία νίκη θα αλλάξει την κατάσταση εκτός έδρας: «Ναι το πιστεύω ακράδαντα. Με μία νίκη μακριά από την Λεωφόρο θα ξεμπλοκάρουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε ισχυροί στην έδρα μας, πρέπει να το πιστέψουμε και στα εκτός έδρας».

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Καλό αποτέλεσμα είναι μόνο η νίκη. Αλλά παίξαμε στο ντέρμπι με πολλές απουσίες, χωρίς βασικούς παίκτες και η αντίδρασή μας έχει σημασία. Πρέπει να πατήσουμε πάνω σε αυτή και να βελτιωθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα