Χαρτ: «Η Μονακό είναι τσίρκο!»

Στο επίκεντρο της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών στην Αγγλία βρέθηκε και ο Τζος Χαρτ, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την εξέλιξη στην υπόθεση του Λαμίν Καμαρά.

Ο άσος των Νιου Γιορκ Νικς είναι γνωστός υποστηρικτής της Τσέλσι, η οποία προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσει την απόκτηση του μέσου της Μονακό.

Οι δύο ομάδες φέρονταν να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τη μεταγραφή έναντι 55 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο γαλλικός σύλλογος έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η συμφωνία να μην ολοκληρωθεί.

Η εξέλιξη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Χαρτ, ο οποίος σχολίασε μέσω του «Χ» την απόφαση της Μονακό.

«Η Μονακό είναι ένα τσίρκο ως σύλλογος», έγραψε χαρακτηριστικά ο άσος των Νικς.

Λίγο αργότερα, ο Χαρτ επανήλθε με νέο μήνυμα, αυτή τη φορά αναφερόμενος στις σχέσεις της Τσέλσι με τους συλλόγους της Σαουδικής Pro League.

«Η Τσέλσι θα πρέπει να πει σε όλους τους σαουδαραβικούς συλλόγους ότι, αν κάνουν συμφωνία με τη Μονακό, τότε οι μελλοντικές συμφωνίες μαζί τους τελειώνουν. Ας αφήσουμε τη Μονακό να βυθιστεί στην οικονομική αναταραχή», ανέφερε.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς, σε αντίθεση με τις αγγλικές ομάδες, οι σύλλογοι της Σαουδικής Pro League έχουν ακόμη τη δυνατότητα να πραγματοποιούν μεταγραφές, αφού η δική τους μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή.

Keywords