Χαρακτήρες αποκαλύπτονται στις νέες εικόνες της σειράς "The Witcher"

Geralt, Roach, Yennefer και ένα Τέρας!

Λίγο πριν ταξιδέψει στην Λούκα της Ιταλίας για το συνέδριο Comics & Games (31 Οκτωβρίου), το Netflix αποφάσισε να κυκλοφορήσει νέες εικόνες της επερχόμενης σειράς του, "The Witcher".

Οι τέσσερις εικόνες φέρουν τους Geralt, Roach, Yennefer και ένα μυστήριο τέρας και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω μαζί με τις άλλες εικόνες της 1ης σεζόν:

Πρωταγωνιστής

της σειράς είναι ο Henry Cavill, ο οποίος ήταν και η πρώτη επιλογή της showrunner για τον ρόλο. Ο Cavill είχε αρχικά εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο σε συνέντευξή του στο IGN, ενώ σε συνέντευξή του μοιράστηκε πληροφορίες, μεταξύ των οποίων πώς χρησιμοποιείται η μαγεία στη σειρά και τι ακριβώς ήταν η τελευταία σκηνή του trailer, ενώ η showrunner Lauren Hissrich υπόσχεται ένα "ενήλικο The Witcher". Κατά τη διάρκεια του πάνελ της σειράς, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τρία αποσπάσματα ακόμα εκτός του trailer.

Άλλα μέλη του cast είναι οι Eamon Farren ("Twin Peaks") ως Cahir, Joey Batey ("Knightfall") ως Jaskier, Lars Mikkelsen ("House of Cards") ως Stregobor, Royce Pierreson ("Spectral") ως Istredd, Maciej Musiał ως Sir Lazlo και Wilson Radjou-Pujalte ("Hunter Street") ως Dara.

Οι ηθοποιοί συμπληρώνουν το cast, που περιλαμβάνει ήδη αρκετά ονόματα, των Jodhi May (Game of Thrones, Genius) ως Queen Calanthe, Bjorn Hlynur Haraldsson (Fortitude) ως ο σύζυγος της, Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) ως ο δρυΐδης Mousesack, MyAnna Buring ως η επικεφαλής της ακαδημίας μάγων στην Aretuza, Tissaia, Mimi Ndiweni και Therica Wilson-Read ως μαθήτριες, Millie Brady ως πριγκίπισσα Renfri, Anna Shaffer (Harry Potter) ως Triss Merigold, Freya Allan (Into the Badlands) ως Ciri, Anya Chalotra (Wanderlust) ως Yennefer και Tristan Ruggeri ως ο μικρός Geralt of Rivia.

Βασισμένη στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Projekt Red, το "The Witcher" ακολουθεί τον "Geralt of Rivia, έναν μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων, ο οποίος παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο πονηροί από τα τέρατα". Το βιντεοπαιχνίδι κυκλοφόρησε το 2007 και έχει πουλήσει 33 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με οχτώ επεισόδια, αλλά άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας ακόμα. Για ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Βρέθηκε ο μικρός Geralt για το "The Witcher" Netflix's The Witcher: Πρώτες φωτογραφίες των Geralt, Ciri, and Yennefer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα