Μπουχαλάκης: "Απόλυτα έτοιμοι απέναντι στην Πλζεν" (video)

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου, Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στο Novasports.gr για τη δουλειά που γίνεται με τον Πέδρο Μαρτίνς και τα επικείμενα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν.

Για το καλό πρόσωπο που έδειξαν κόντρα στην Ντιναμό.

"Σε κάθε φιλικό βελτιωνόμαστε, δενόμαστε όλο και περισσότερο με τα καινούργια παιδιά, καταλαβαίνουμε τι θέλουμε να δημιουργήσουμε και ποιος
είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Έχω την εντύπωση πως παιχνίδι με παιχνίδι, θα γινόμαστε καλύτεροι και θα βγάζουμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο."

Για την πορεία προς τα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν.

"Ο προπονητής προσπαθεί να δώσει χρόνο σε όλα τα παιδιά για να βρουν τα πατήματα τους. Παιχνίδι με παιχνίδι, ο καθένας νιώθει καλύτερα μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά και στο πρώτο επίσημο ματς θα είμαστε 100% έτοιμοι!"

Για το φορτωμένο πρόγραμμα λόγω εθνικής και την παρουσία του στην προετοιμασία.

"Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να βρω τον εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό που προέχει στα φιλικά και την προετοιμασία είναι να είμαστε όλοι οι παίκτες υγιείς, έτσι ώστε ο προπονητής να έχει τις επιλογές που χρειάζεται και σταδιακά να βρίσκουμε ο καθένας τον ρυθμό του."
Keywords
Τυχαία Θέματα