Μπόλονι για Μαραντόνα: "Τα αστέρια μένουν φωτεινά στον ουρανό"

Μπόλονι για Μαραντόνα: "Τα αστέρια μένουν φωτεινά στον ουρανό"alambosΠαρ, 11/27/2020 - 13:40

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε ειδική αναφορά στον αδόκητο χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA και τον Νίκο Τζουάννη. Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: 

"Η απώλειά του μας έχει στεναχωρήσει όλους. Διότι όταν μεγάλος καλλιτέχνης φεύγει κατ αυτόν τον τρόπο

εννοείται ότι είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Έπαιξα απέναντι του τρεις φορές. Το να μιλήσω για την αξία του δεν έχει ουσία. Όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια αλλά και όσοι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο τον γνώριζαν καλά και ξέρουμε ότι χάθηκε ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Έσβησε ένα πολύ μεγάλο αστέρι. Για να ωραιοποιήσω το θέμα θα πω ότι τα αστέρια είναι πάντα φωτεινά στον ουρανό ζωντανά στο μυαλό και την ψυχή μας και μας φωτίζουν."

Ενώ για τις ποδοσφαιρικές του αρετές είπε: 

"Δεν ήταν τόσο γρήγορος όταν δεν είχε τη μπάλα. Όταν όμως είχε τη μπάλα επιτάχυνε και γινόταν ταχύτατος. Αυτό ήταν το θέμα για να μπορέσεις να τον προλάβεις. Τα πόδια του δεν ήταν πόδια. Θα τα παρομοιάζα με χέρια ενός μεγάλου καλλιτέχνη."
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα τον οποίο είχε αντιμετωπίσει ως ποδοσφαιριστής και κατέθεσε την άποχή του στον Νίκου Τζουάννη. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 13:40 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα