Μπαρτζώκας: «Τεράστια η χαρά – Ανησυχούσα…»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ, εξηγώντας πως είχε ανησυχία για την εικόνα της ομάδας του μετά τη μεγάλη επιτυχία στη EuroLeague.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι ήταν λογικό να υπάρχει πνευματική χαλάρωση μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, ωστόσο υπογράμμισε πως η ομάδα του θα εμφανιστεί πιο έτοιμη και πιο συγκεντρωμένη στη συνέχεια της σειράς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αναμενόμενα μέτρια η εικόνα μας σήμερα. Μέχρι προχθές το βράδυ οι παίκτες ήταν σε διάθεση γιορτινή και το καταλαβαίνω απόλυτα. Προφανώς η χαρά στον οργανισμό είναι τεράστια. Και είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. 

Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα. Ανησυχούσα για αυτό το ματς αν θα είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Νομίζω το Σάββατο θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Keywords