Μπαρτζώκας: “Πρέπει να έχουμε υπομονή και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα” (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε αναλυτικά:

Για τις προπονήσεις και τις απουσίες:

“Κάναμε χτες προπόνηση θα κάνουμε και σήμερα, είχαμε δυο μέρες να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε απουσίες οι αλήθεια είναι και θα δούμε αύριο ποιοι θα είναι και ποιοι δεν θα είναι”.

Για τον Ερυθρό Αστέρα:

“Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα η οποία αμύνεται αρκετά καλά στα πρώτα δευτερόλεπτα της επίθεσης και πρέπει να έχουμε υπομονή και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα αυτό είναι πολύ σημαντικό

που πρέπει να κάνεις, πρέπει να έχεις υπομονή όταν παίζεις εναντίων τους για να βρεις σε ποιο σημείο μέσα στην διάρκεια της επίθεσης θα εμφανίσουν αδυναμία. Δεν πρέπει να βιαστείς δηλαδή. Από εκεί και πέρα είναι μια ομάδα η οποία αμύνεται πολύ καλά πάνω στη μπάλα, μια ομάδα που είναι αρκετά ανταγωνιστική, αν δείτε όλα τα τελευταία παιχνίδια της ή έχουν κερδίσει ή έχουν χάσει στον πόντο οπότε έχουν κάποιες σταθερές στο παιχνίδι τους και πρέπει να είμαστε έτοιμο”.

Για τα λάθη στα τελευταία ματς:

“Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος τεχνικά, εμείς πρέπει να αναλύσουμε τον τρόπο που παίζουν οι αντίπαλοι στους παίκτες μας και να τους πούμε τι πρέπει να κάνουνε. Από εκεί και πέρα τα λάθη πολλές φορές είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής αμυντικής προσπάθειας των αντιπάλων, αλλά συχνά είναι και αποτέλεσμα της δικής σου όχι χαλαρότητας, κακής βραδιάς ίσως, κακών αποφάσεων, κακής πνευματικής προσέγγισης στο παιχνίδι. Νομίζω ότι πρέπει να προστατεύσουμε την μπάλα φυσικά, άμα δώσουμε 21 κατοχές στον αντίπαλο όπως κάναμε στην Μακάμπι είναι πρόβλημα. Γενικά όμως έχουμε καλά όλη την χρονιά σε αυτόν τον τομέα, δεν κάνουμε πολλά λάθη και αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο για να κερδίζουμε τα ματς”.

Για την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες:

“Κάναμε μια ανάλυση του αντιπάλου για να τους δείξουμε τι ακριβώς κάναμε και τι δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτά που πρέπει για να κερδίσουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα