Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ήθελε νικητή τον Γιαμάλ

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως ο νεαρός παίκτης της ομάδας του θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο στο μέλλον. Επίσης, συμπλήρωσε πως το γεγονός πως δεν τα κατάφερε φέτος, θα πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για τον νεαρό παίκτη.

Ο Λαπόρτα δήλωσε αρχικά: «Είμαι πεπεισμένος ότι κάποια στιγμή θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Δεν ξέρω πότε, αλλά το αξίζει. Κατά τη γνώμη μου, άξιζε να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, αλλά οι ψηφοφόροι αποφάσισαν διαφορετικά. Ήταν μια αθλητική απόφαση. Ας λειτουργήσει αυτό ως κίνητρο για τον ίδιο προσωπικά — είμαι βέβαιος ότι έτσι θα γίνει. Όλοι οι συμπαίκτες του θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει γρήγορα αυτή την απογοήτευση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ήττα στο «clasico»: «Θα το αποδεχτούμε με αθλητικό πνεύμα και θα το αφήσουμε να λειτουργήσει ως κίνητρο για να προχωρήσουμε μπροστά. Οι προσδοκίες μας για τη φετινή σεζόν παραμένουν αμετάβλητες. Ξεκινήσαμε τη σεζόν πολύ καλά και θα συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Τέλος, ο Λαπόρτα δήλωσε πως ο Χάνσι Φλικ θα διορθώσει τα λάθη που έφεραν την ήττα: «Θα μας βοηθήσει να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιωθούμε εκεί που χρειάζεται. Παραμένω περήφανος για τους παίκτες μου και τον προπονητή μας, οι φίλοι της Μπάρτσα μπορούν να είναι ήσυχοι».

Keywords