Μπακς: Ο Γιάννης θέλει να καλύτερη εμφάνιση στο Game 7 (vid)

Ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε πως τα “ελάφια” θα πρέπει να παίξουν ελεύθερα για να πάρουν τη νίκη και να βρεθούν στους τελικούς της Ανατολής.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Προσωπικά, δεν ξέρω. Θα το σκεφτούμε. Έχουμε εξαιρετικό προπονητή, εξαιρετικά μυαλά που θα μας πουν τι πρέπει να αλλάξουμε. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να παίξουμε. Εγώ πρέπει να ηγηθώ της ομάδας, θέλω να παίξουν οι συμπαίκτες μου και να το ευχαριστηθούμε. Ό,τι και αν γίνει, πρέπει να “μεγαλώσουμε”. Θυμάμαι το 2018, πήγαμε ξανά στη Βοστόνη για ένα Game 7. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε,

αλλά μάθαμε απ’ αυτό. Μάθαμε πως είναι η ατμόσφαιρα, πως είναι όταν η μπάλα γίνεται “βαριά”. Ό,τι και αν συμβεί θα γίνουμε καλύτεροι. Να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς φόβο, δε χρωστάμε σε κανέναν”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: “Δεν αναζητώ δικαιολογίες, δεν είμαι τέτοιος τύπος, αλλά παίζουμε χωρίς τον Κρις Μίντλετον. Έχουμε δώσει τα πάντα σε αυτά τα έξι ματς. Δεν υπάρχει αγώνας που να έχω γυρίσει στο σπίτι και να σκεφτώ ότι δεν προσπαθήσαμε. Η προσπάθεια υπάρχει, ελπίζω να υπάρξει και στο Game 7. Και με λίγη τύχη στο πλευρό μας να κερδίσουμε”.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα