Μπαχτσέσεχιρ – Ουλμ 85-81: Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Ράντονιτς

Ντέρμπι στο “Σινάν Ερντέμ”, με την Μπαχτσέσεχιρ να έχει σταθερό προβάδισμα για 35 λεπτά, όμως την Ουλμ να αντεπιτιθεται στην τελευταία περίοδο και να απειλει να “κλέψει” το ματς στο φινάλε.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν 75-76, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πήραν ξανά το προβάδισμα με ένα γρήγορο 4-0 και εν τέλει το αποτέλεσμα ήταν ζήτημα λεπτομερειών. Μοιραίος για την Ουλμ ήταν τελικά ο 18χρονος Μπεν Σαράφ, ο οποίος είχε ένα άστοχο τζαμπ σουτ και ένα λάθος στο τελευταίο λεπτό. Κάπως έτσι η Ουλμ έχασε για 4ο διαδοχικό παιχνίδι και κατρακυλά προς την 6η θέση της κατάταξης, την ώρα που η Μπαχτσέσεχιρ έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά.

Για τους νικητές ο Οντιάσε ήταν ανίκητος κάτω από το καλαθι (22π, 7/9διπ, 8/9 βολές), από κοντά οι Σμιθ (15π, 3/6τριπ), Μπουτέιγ (14π, 2ας, 4/7τριπ). Για την Ουλμ καλύτεροι ήταν οι Βάιντεμαν (18π, 3ας), Τζέσαπ (17π, 5/8τριπ), Εσένγκε (13π, 5ρ, 3κλ).

Keywords