Ασταμάτητη η Ίντερ, αποδοκιμασίες για Ικάρντι (video)

Σε μία έδρα, το «Λουίτζι Φεράρις» όπου μετρούσε 5 συνεχόμενες ήττες, η Ίντερ πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή εκτός έδρας εμφάνιση, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «νερατζούρι» ήταν ο Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι. Ο 24χρονος μέσος συνδύασε την πολύ καλή του απόδοση, με 2 γκολ, όσα είχε πετύχει και στο ματς του πρώτου γύρου στο επίσης θριαμβευτικό 5-0 της Ίντερ.

Πρόσωπο της
βραδιάς και ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε μετά από περίπου 2 μήνες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και συνδύασε την επανάκαμψη του στην ομάδα με ένα γκολ και μία ασίστ.
Πάντως οι φανατικοί οπαδοί της Ίντερ φάνηκαν να μην επιθυμούν πλέον την παραμονή του Ικάρντι στην ομάδα, μετά τα όσα προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω video, με φίλο της Ίντερ να παροτρύνει τους υπόλοιπους να μην πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχε ο πρώην αρχηγός τους.

Icardi scores, but chiefs of Inter hard fans tell fans not to celebrate
(Inter ultras released a very harsh statement against him) pic.twitter.com/4stwXFWAA5

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) April 3, 2019
Το 0-1 για την Ίντερ έγινε από τον Γκαλιαρντίνι στο 15ο λεπτό και ουσιαστικά το ματς τελείωσε στο 39ο λεπτό όταν ο Ρομέρο ανέτρεψε τον Ικάρντι, η ομάδα του Σπαλέτι κέρδισε πέναλτι και ο αμυντικός της Τζένοα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ικάρντι ευστόχησε για το 0-2 και η συνέχεια ήταν εύκολη για τους Μιλανέζους.

Πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο, στο 54΄με τον Πέρισιτς και στο 81΄με τον Γκαλιαρντίνι, φτάνοντας στο θριαμβευτικό 0-4, στην πιο ευρεία φετινή της εκτός έδρας νίκη σε μία έδρα που είχε νικήσει για τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2011!
Keywords
Τυχαία Θέματα