Αρνητικη η λίγκα στη μετάθεση του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Αρνητική στο αίτημα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για μετάθεση του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και ΆρηςΟλυμπιακός (μπάσκετ) εμφανίζεται η Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος που η ΕΛ. ΑΣ. ζητάει τη μετάθεση
των αγώνων κατά μία ημέρα είναι γιατί έχουν οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου και συμπίπτουν με την κορύφωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Αγίου Δημήτριου αλλά και της 28ης Οκτωβρίου, όπου και θα διαθέσει το σύνολο των δυνάμεών της.

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός η διοργανώτρια αρχή είναι αρνητική γιατί στις 31 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα και Εργοτέλης – ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και έτσι, δεν τηρούνται τα δύο πλήρη 24ωρα που προβλέπει ο κανονισμός ανάμεσα στους αγώνες.
Εφόσον οι αγώνες Κυπέλλου, όμως, μετατεθούν για την 1η Νοέμβρη, δημιουργείται πρόβλημα στη Super League καθώς για το Σάββατο 3 Νοεμβρίου έχουν οριστεί τα παιχνίδια: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - ΑΕΚ όπου και πάλι δεν θα έχουν μεσολαβήσει δύο 24ωρα.

Από την πλευρά του το Υφυπουργείο Αθλητισμού θεωρεί πως είναι υποχρεωμένη η Σούπερ Λιγκ να συμμορφωθεί στο αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας, με την διοργανώτρια αρχή να επικαλείται στην άρνησή της πως το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχει διαμορφωθεί εδώ και αρκετό καιρό.
Keywords
Τυχαία Θέματα