Αποκλειστικό: Νέα concept σχέδια αποκαλύφθηκαν για το επερχόμενο φιλμ "Metal Gear Solid"

Moooooooooo!

Το IGN παρουσιάζει για πρώτη φορά τα νέα concept σχέδια της ταινίας "Metal Gear Solid" που θα σκηνοθετήσει ο Jordan Vogt-Roberts.

Τα σχέδια δημιουργήθηκαν από τον Joe Peterson και απεικονίζει ένα Gekko στη Μέση Ανατολή με τον Snake να κρύβεται πίσω από ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, καπνίζοντας

ένα τσιγάρο. Το κομμάτι θυμίζει το άνοιγμα του "Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots" για το PlayStation 3.

"Αυτά τα έργα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε καμία περίπτωση ενδεικτικά του casting της ταινίας," είπε ο Vogt-Roberts. "Είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική στη δημιουργία βασικών καρέ για τους καλλιτέχνες ώστε να εμπνευστούν από τους σύγχρονους ηθοποιούς. Η διαδικασία casting της ταινίας δεν έχει ξεκινήσει, είμαστε καθαρά επικεντρωμένοι στη δημιουργία του καλύτερου δυνατού σεναρίου. Ενώ έχω πολλές ιδέες για τον καλύτερο τρόπο για να φέρω αυτούς τους εικονικούς χαρακτήρες στη ζωή, αυτές οι εικόνες δεν είναι ένα... παράθυρο σε αυτή τη διαδικασία. Ελπίζω να απολαμβάνετε και να παρακολουθείτε τις 31 μέρες του έργου Metal Gear. "

Ξεκινώντας από τις 13 Ιουλίου, ο Vogt-Roberts δημοσιεύει και ένα καινούριο σχέδιο concept, μέσα σε ένα εύρος 31 ημερών, γιορτάζοντας έτσι, την επέτειο 31 χρόνων του παιχνιδιού. Η σημερινή εικόνα κάνει ντεμπούτο, αποκλειστικά στο IGN.

Για περισσότερα σχετικά με την ταινία, μπορείτε να διαβάσετε ποιος θα είναι ο σεναριογράφος της.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece Οι διαφημίσεις του Metal Gear Solid της Ford παρουσιάζουν τον David Hayter Ένα VR παιχνίδι Metal Gear Solid που δημιουργήθηκε από fans θα φέρει πίσω τον David Hayter Ο ιδιοκτήτης δικαιωμάτων του Escape From New York ήθελε να μηνύσει το Metal Gear Solid

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα