Αποκλειστικό: Κυκλοφορία, εξώφυλλο και μια πρώτη ματιά στο White Knight 2

Ένας καλός Joker.

To IGN σας παρουσιάζει την πρώτη σας ματιά στο sequel του γνωστού graphic novel, "Batman: White Knight" από τον συγγραφέα/σχεδιαστή της DC, Sean Murphy, και με τον Matt Hollingsworth στο χρώμα. Έχουμε επίσης την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Δείτε το εξώφυλλο και μερικές σελίδες του παρακάτω:

O

τίτλος του κόμικ είναι "Batman: Curse of the White Knight" και θα αποτελείται από οκτώ τεύχη ξεκινώντας την κυκλοφορία του στις 24 Ιουλίου υπό την εκδοτική Black Label της DC. Η Black Label εκδίδει standalone ιστορίες, συνήθως για ενήλικες, που δεν ανήκουν κάπου στο κλασικό timeline των κόμικ.

Το "White Knight" έχει τον Joker με υγιές μυαλό πια και τον Batman στην θέση του κακού. Στο sequel, o Joker θα συμμαχήσει με τον Azrael ώστε να αποκαλύψει ένα σοκαριστικό οικογενειακό μυστικό της οικογένειας Wayne, βάζοντας τον Batman σε πολύ δύσκολη θέση, από την οποία δεν μπορεί να κρυφτεί.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Batman: Η DC αποκαλύπτει το νέο λογότυπο του Detective Comics To Phoenix: Resurrection κυκλοφορεί στα ελληνικά Πρώτα στοιχεία για την ταυτότητα του Arkham Knight

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα