[Αποκλειστικό] Αποκαλύπτεται πιθανή περίοδος κυκλοφορίας για το Dragon Age 4

Αν κάτι δεν αλλάξει στο μέλλον...

Γνωρίζουμε εδώ και κάμποσο καιρό ότι υπάρχει στα σκαριά το επόμενο παιχνίδι Dragon Age, και τώρα μαθαίνουμε ότι έχει ήδη περάσει στην ανάπτυξη καθώς και πότε περίπου θα κυκλοφορήσει.

Ανώνυμη πηγή που εργάζεται σε τίτλο της Bioware αποκάλυψε εκ παραδρομής του λόγου στο IGN Greece ότι έχει ξεκινήσει το voiceover για επερχόμενο τίτλο της εταιρείας. Η πηγή μας μίλησε

για την δουλειά της χωρίς να αναφέρει το όνομα του τίτλου, επιβεβαιώνοντας όμως ότι δεν πρόκειται για το Anthem αλλά για παλιά σειρά της εταιρείας - που δεν είναι το Mass Effect - και ότι διαδραματίζεται σε πιο "παλιό" setting. Ο τίτλος στον οποίο αναφέρθηκε είπε ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο χρόνια.

Γνωρίζοντας ότι αναμένεται νέο παιχνίδι Dragon Age, μια από τις πιο γνωστές και παλιές σειρές της εταιρείας, το οποίο διαδραματίζεται σε κόσμο φαντασίας "μεσαιωνικής" εποχής συμπεράνουμε ότι μιλούσε για το επόμενο παιχνίδι της σειράς.

O Casey Hudson της Bioware έχει δηλώσει παλιότερα ότι το in-development Dragon Age παιχνίδι θα είναι μια "live" εμπειρία, που σημαίνει ότι θα έχουμε συνέχεια στο storytelling μετά το main story.

IGN Greece Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The Storm PAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα