Αποκαλύφθηκε ο παλμός του "Gambit" και το μέλλον των μεταλλαγμένων της Marvel

Μία "ρομαντική κωμωδία", μία ταινία τρόμου και η X-Force στη μέση.

"Ρομαντικό ή σεξουαλικά κωμικό παλμό" πρόκειται να έχει η ερχόμενη ταινία "Gambit", με πρωταγωνιστή τον Channing Tatum στον ρόλο του ομώνυμου μεταλλαγμένου.

Σε αυτό το σημείο ας θυμηθούμε πως ο παραγωγός της ταινίας, Simon Kinberg, παραγωγός εξίσου και του "Deadpool", είχε μιλήσει το 2016 και για τις δύο ταινίες, και είχε μάλιστα συσχετίσει τους δύο ήρωες. Συγκεκριμένα, ο Kinberg μιλώντας για το "Gambit" δήλωσε πως η ταινία χρειάζεται "ένα ξεχωριστό και μοναδικό τόνο", όπως επίσης ότι "χρειάζεται λίγη βελτιστοποίηση

για να βρουν αυτόν τον τόνο και αυτή τη φωνή επακριβώς".

Στη συνέχεια, παραλληλίζοντας τους Gambit και Deadpool, δήλωσε ότι και οι δυο χαρακτήρες έχουν "τόσο ξεχωριστή φωνή στα κόμικ" και θέλει να είναι σίγουρος ότι αυτό θα απαθανατιστεί και θα δικαιώσουν τον χαρακτήρα του Gambit.

Τώρα, σε συνέντευξη του για το IGN, ο Kinberg, ο οποίος έχει διπλό σημαντικό ρόλο στο "Dark Phoenix" ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος, επιβεβαίωσε ότι η ταινία θα υιοθετήσει έναν τόνο "ρομαντικής κωμωδίας", χάρη στη φύση του ίδιου του Gambit.

"Όταν ρίχνεις μια ματιά στον Gambit", δήλωσε ο Kinberg, "είναι ένας καταφερτζής και γυναικάς και εμείς απλώς αισθανθήκαμε πως υπάρχει μία διάθεση, μία αλαζονεία σε αυτόν, που τον οδηγεί από μόνη της σε μία ρομαντική κωμωδία".

Ο Kinberg συνέχισε μιλώντας για την παρόμοια προσέγγιση του studio, μία προσέγγιση που επιτρέπει στον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας να κατακτήσει έναν τόνο ή ένα είδος, σημειώνοντας την επιτυχία τον προκατόχων του "Deadpool" και "Logan" στα box office. "Το 'Deadpool' ήταν μία σεξουαλική κωμωδία με σήμανση R, το 'Logan' ήταν γουέστερν, το 'Gambit' θα είναι μία ρομαντική κωμωδία, και το 'New Mutants' έχει αποφασιστεί πως θα είναι ταινία τρόμου".

"Ξέρετε, όταν λέω ρομαντική κωμωδία, χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο χαλαρά, με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιώ τον όρο γουέστερν για το 'Logan', χαλαρά", συμπλήρωσε ο Kinberg. "Δεν είναι πως είδαμε ανταλλαγή πυρών στο καταμεσήμερο στο 'Logan'. Είναι απλώς ένας παλμός. Και θα έλεγα πως ο παλμός του 'Gambit' έχει ένα ρομαντικό ή σεξουαλικό και κωμικό παλμό μέσα του. Ενώ παραμένει επιπλέον μία ταινία σούπερ ηρώων με villains και ήρωες, όπως είναι όλες αυτές οι ταινίες".

Ο Kinberg έκανε μία αναφορά στο IGN, πως με μία ενδεχόμενη εξαγορά από την Disney να αναμένεται, η Fox εξακολουθεί να εργάζεται στα ερχόμενα υπέρ-ηρωικά projects. "To 'Gambit' έχει ένα εξαιρετικό σενάριο και σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε την ταινία νωρίς την επόμενη χρονιά. Το σενάριο για το 'Multiple Man' βρίσκεται σε επεξεργασία αυτή τη στιγμή", ανέφερε ο Kinberg. Όσον αφορά την "X-Force", "περιμένουμε απλώς τον Drew Goddard να ολοκληρώσει με την κυκλοφορία της ταινίας του που έρχεται σε μερικές εβδομάδες, και τότε θα ξεκινήσει με το σενάριο που πρόκειται να σκηνοθετήσει".

Σχετικά με το "New Mutants", o Kinberg επιβεβαίωσε πως η ταινία βρίσκεται στη φάση των επαναληπτικών γυρισμάτων με σκοπό να γίνει ακόμα τρομακτικότερη. Αναφερόμενος στη θετική απήχηση του trailer της ταινίας, ο Kinberg δήλωσε πως, "το κοινό πραγματικά αγκάλιασε την ιδέα μίας σούπερ-ηρωικής ταινίας ή μίας ταινίας βασισμένη σε κόμικ η οποία, στη βάση της, είναι ταινία τρόμου".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Η ταινία του Gambit χάνει τον σκηνοθέτη της Νέα προσθήκη στο "Gambit"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα