Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Fire Emblem: Three Houses μαζί με Gameplay

Δείτε τα όλα αναλυτικά εδώ.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού Direct, η Nintendo αποκάλυψε ότι το Fire Emblem: Three Houses θα κυκλοφορήσει στο Switch στις 26 Ιουλίου, αργότερα από το παράθυρο κυκλοφορίας που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως.

Η Nintendo παρουσίασε επίσης λεπτομέρειες για την ιστορία και gameplay για τα Three Houses,

τα οποία σας φέρνουν στον ρόλο ενός δασκάλου σε μια ακαδημία ουδέτερου αξιωματικού που βρίσκεται στο κέντρο τριών βασιλείων. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τρία Houses για να διδάξετε μέσα στην ακαδημία, το καθένα εκπροσωπώντας μία από τις χώρες που την περιβάλλουν, και να αναπτυχθούν και να καλλιεργηθούν οι μονάδες σας ως μαθητές, προτού τους βγάλετε σε αποστολές.

Όπως συμβαίνει και με άλλα παιχνίδια Fire Emblem, οι μονάδες θα αναπτύσσουν σχέσεις μεταξύ τους και θα μπορούν να εξειδικεύονται μέσω της εκπαίδευσης - στο Three Houses αυτό θα γίνεται στο πλαίσιο ενός πανεπιστημιακού περιβάλλοντος, σε αντίθεση με έναν πόλεμο. Θα είστε σε θέση να δώσετε εξετάσεις στους μαθητές για να τους διδάξετε μαγεία, για να τους μάθετε δεξιότητες όπως ιππασία ή για να τους εκπαιδεύσετε σε συγκεκριμένους ρόλους.

Βέβαια, φέρνοντας τους σπουδαστές σας έξω σε αποστολές θα τους βάζετε ενάντια σε πολύ πραγματικούς αντιπάλους όταν παλεύετε ληστές ή όταν προσπαθείτε να διατηρήσετε την ειρήνη μεταξύ των εθνών. Κατά τη διάρκεια της μάχης, θα μπορείτε να βλέπετε μονάδες ως άτομα στον χάρτη, αλλά ο καθένας θα οδηγεί στην πραγματικότητα ένα μεγαλύτερο τάγμα στρατευμάτων όταν η κάμερα έρχεται πιο κοντά για τις επιθέσεις - μια απόκλιση από την ατομική μάχη των προηγούμενων παιχνιδιών.

Μεινετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fire Emblem: Three Houses.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Ανακοινώθηκε το LEGO Marvel Collection Αρκετά σύντομα έρχονται τα Yoshi's Crafted World και Kirby's Extra Epic Yarn Το World of Light είναι το story mode του Super Smash Bros. Ultimate

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα