Αποχωρεί από την πρώτη θέση των UK Charts το Crash Bandicoot N'Sane Trilogy

Μετά από 8 εβδομάδες.

Μετά από 8 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των αγγλικών charts, το Crash Bandicoot N'Sane Trilogy παραχώρησε τη θέση του σε άλλους νέους τίτλους.

Όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι δέχθηκε μεγάλη αγάπη από το κοινό, ενώ οι τίτλοι της Nintendo που είχαμε δει ότι διέπρεψαν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πιο "ήσυχοι", καθώς πιο φρέσκοι τίτλοι κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις.

Πάμε να δούμε την πλήρη λίστα,

όπως μας την παρουσιάζει το Nintendo Life με βάση τις φυσικές πωλήσεις:

(Νέο) F1 2018(Νέο) Shenmue I & IICrash Bandicoot: N. Sane TrilogyGrand Theft Auto VMario Kart 8 DeluxeGod of WarLEGO The IncrediblesCall of Duty: WWIIThe Crew 2FIFA 18

Όσοι έχετε παίξει το παιχνίδι γνωρίζετε ότι δεν είναι έκπληξη που κατάφερε να κρατήσει κλειδωμένη την κορυφή για τόσο καιρό, αλλά πείτε μας τις σκέψεις για τη νέα δεκάδα στα σχόλια.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceComic-Con 2017: Νέο DLC για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'N'Sane' πωλήσεις σημειώνει το Crash Bandicoot TrilogyTo Crash Bandicoot N'Sane Trilogy δεν θα είναι απλό remastered port

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα