Αντικατάσταση ηθοποιού φέρνει η δεύτερη σεζόν του "Castle Rock"

Μα, γιατί;

Μια αντικατάσταση έρχεται στην 2η σεζόν του ανθολογικού "Castle Rock" του Hulu.

Ο λόγος για τον Paul Sparks, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Garrett Hedlund στον ρόλο του John “Ace” Merrill. Άγνωστος παραμένει ο λόγος αποχώρησης του Hedlund, αλλά το δημοσίευμα του Variety δημοσιεύει ότι ο ηθοποιός είχε ήδη γυρίσει κάποιες σκηνές για τη σειρά, οι οποίες όμως δεν θα ξαναγυριστούν.

Ο Sparks θα ενσωματωθεί

στο cast που μέχρι στιγμής αποτελείται από τους Tim Robbins (The Shawshank Redemption, Here and Now) ως Reginald "Pop" Merrill, Elsie Fisher (Eighth Grade) ως Joy, Barkhad Abdi (Captain Phillips, Blade Runner 2049) ως Abdi Omar, Yusra Warsama (Call the Midwife) ως Dr. Nadia Omar και Matthew Alan (Lovecraft Country, 13 Reasons Why) ως Chris Merrill.

H σειρά ανθολογίας των J.J. Abrams και Stephen King, θα αντλεί έμπνευση από το "Misery" και θα μας δώσει μια εναλλακτική ιστορία για την νοσοκόμα Annie Wilkes που έχει υποδυθεί η Kathy Bates στο παρελθόν, και θα υποδυθεί η Lizzy Caplan (Cloverfield, The Disaster Artist) τώρα.

Ο Paul Sparks (αριστερά) θα αντικαταστήσει τον Garrett Hedlund (δεξιά).

Ο Sparks έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Mickey Doyle στη σειρά του HBO "Boardwalk Empire", αλλά και ως Thomas Yates στη σειρά του Netflix "House of Cards". Έχει παίξει στις ταινίες "Mud" (2012), "Parkland" (2013), "Stealing Cars" (2015), "Thoroughbreds" (2017) και "The Greatest Showman" (2017) .

Είναι άγνωστο αν θα επιστρέψουν μέλη της παλιάς σεζόν, ούτε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος. Η πρώτη σεζόν ασχολούταν με το θέμα της φυλάκισης, κάνοντας αναφορές στα "The Shawshank Redemption" και "The Shining" και ήταν πιο προσγειωμένη σε σχέση με άλλα έργα του King. Πρωταγωνιστούσαν οι André Holland, Sissy Spacek, Bill Skarsgård, Melanie Lynskey και Scott Glenn.

Το "Castle Rock" βρέθηκε στη λίστα καλύτερων νέων σειρών μας για το 2018. Το όνομα του Stephen King ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό, λόγω των πολλών μεταφορών των ιστοριών του στις μεγάλες και τις μικρές οθόνες του κόσμου. Με αφορμή το "Pet Sematery", την πιο πρόσφατη μεταφορά, σας φέραμε ένα κατάλογο με τις 10+1 αξέχαστες ταινίες του συγγραφέα. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ουκ ολίγες τηλεοπτικές μεταφορές εμπνευσμένες από τα έργα του, όπως τα "Mr. Mercedes", "The Mist", "11.22.63", "Under the Dome" και "Haven". Επίσης, ετοιμάζεται το "Lisey’s Story" για χάρη του Apple TV+ στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Julianne Moore.

Την τελευταία τριετία είδαμε επίσης αρκετές ταινίες του, που είτε ήταν reboot είτε γυρίζονταν για πρώτη φορά. Μέσα σε αυτές είχαμε το επιτυχημένο και κλασικό φιλμ τρόμου "It", για το οποίο μάλιστα θα βγάλει sequel αργότερα το 2019, το "Dark Tower" - το οποίο θα αποκτήσει και τηλεοπτική σειρά και τα "Gerald's Game" και "1922" του Netflix.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceCastle Rock: Με έμπνευση από το Misery και cast πολλών αστέρων έρχεται η 2η σεζόνΜε πρωτότυπη ιστορία θα επιτρέψει το "Castle Rock" για 2η σεζόνSDCC 2018: Το Castle Rock είναι ανθολογία με διαφορετικού τύπου σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα