Αντετοκούνμπο: "Πολύ περήφανος για τον Κώστα" (video)

Δεν έμεινε ασχολίαστη η επιλογή του Κώστα Αντετοκούνμπο στο draft του NBA από τον αδερφό του Θανάση, που στο πλαίσιο της προπόνησης της εθνικής ομάδας, μίλησε στην κάμερα του novasports και στον Δημήτρη Καρύδα.

Αναλυτικά:

"Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές απουσίες, πρέπει όσοι μπορούμε να είμαστε εδώ και να βοηθήσουμε. Όλα τα παιδιά που λείπουν θέλουν να είναι εδώ, αλλά δεν μπορούν οπότε πρέπει να τα βοηθήσουμ εμείς"

Για
το αν τα χαμηλά σχήματα του Ισραήλ και της Εσθονίας του ταιριάζουν: "Ότι μου πει ο κόουτς, δεν ξέρω πως θα με χρησιμοποιήσει, θα μιλήσουμε και θα δούμε".

Για την επιλογή του Κώστα Αντετοκούνμπο στο draft: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλο αυτό που δέχεται από εμένα και τον Γιάννη, το μετατράπει σε κίνητρο και όχι πίεση. Ακολουθεί τα χνάρια μας, είμαι πολύ περήφανος".

Για τη συμβουλή που θα του δώσει: "Να κάνει ότι θέλει, αλλά αυτό που θα επιλέξει να το κάνει στο μέγιστο βαθμό. Να δώσει ότι έχει και δεν έχει για το στόχο του. Για μένα, τα αδέρφια μου και η οικογένειά μου είναι η ζωή μου, τους αγαπώ πάρα πολύ και πραγματικά θέλω το καλύτερο για αυτούς".
Keywords
Τυχαία Θέματα