Ανοικτό για λίγες μέρες ακόμα του Γκασπάρ

Το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακραίου αμυντικού απασχολεί τους Πειραιώτες, ασχέτως της παραχώρησης ή όχι ενός εκ των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Λεονάρντο Κούτρη. Μια περίπτωση που έχει έρθει από τις αρχές του καλοκαιριού στο προσκήνιο, είναι αυτή του Μπρούνο Γκασπάρ. Ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Σπόρτινγκ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, καθώς μπορεί να καλύψει επαρκώς και το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι νομικές διαφορές Ολυμπιακού
και Σπόρτινγκ εξαιτίας της μετακίνησης του Ντανιέλ Ποντένσε το περασμένο καλοκαίρι, αποτελούν "αγκάθι" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Γκασπάρ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Σπόρτινγκ και ο σύλλογος της Πορτογαλίας θα παίξει σημαντικό ρόλο, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από το περιβάλλον του παίκτη τονίζεται πως δεν είναι απίθανο να ολοκληρωθεί το deal, καθώς κυλούν οι μέρες, ωστόσο όλα θα έχουν τελειώσει με θετική ή αρνητική τροπή, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά και η... παροικία των Πορτογάλων στον πειραϊκό σύλλογο, έπαιξε σημαντικό ρόλο για να δει με θετικό μάτι την έλευση του στην Ελλάδα ο Γκασπάρ, όμως η τελική μετακίνηση δεν βρίσκεται στο χέρι του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να έχει μιλήσει με τον Γκασπάρ, με σκοπό να του εξηγήσει το ρόλο για τον οποίο τον προορίζει. Ο ίδιος ο παίκτης έχει αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον, αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Φιορεντίνα και η προσαρμογή σε μια χώρα πλην Πορτογαλίας δεν αποτελεί πρόβλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα