Ανατροπή στα δεδομένα για τις spin-off ταινίες "Star Wars"

Η Lucasfilm διέψευσε τις πληροφορίες.

Μετά από τις πρόσφατες πληροφορίες για πάγωμα των spin-off ταινιών από τον κόσμο του "Star Wars", ήρθε μία απάντηση από τη Lucasfilm που ανέτρεψε τα δεδομένα.

Η Lucasfilm αρνήθηκε τα λεγόμενα για τις αυτόνομες ταινίες του "Star Wars". Όχι μόνο δεν θα μπουν στην αναμονή αλλά, "πολλαπλά" spin-offs επιβεβαιώθηκαν για το μέλλον του franchise.

Σύμφωνα με το πληροφορίες που έρχονται από το ABC News, οι πηγές

που ανέφεραν χαρακτηρίστηκαν ως "ανακριβείς". Η νέα τριλογία του Rian Johnson δεν αποτελεί το μοναδικό project για τις Lucasfilm/ Disney, καθώς πολλές ακόμα ιστορίες από το σύμπαν του "Star Wars" προετοιμάζονται.

Φαίνεται, τελικά, ότι τα χαμηλά έσοδα του "Solo: A Star Wars Story" δεν δημιούργησαν εμπόδια και αμφιβολίες στην ομάδα της Lucasfilm. Υπάρχουν, ακόμα, ιδέες που θα βρουν την κινηματογραφική τους θέση. Μένει να επιβεβαιωθεί το επίκεντρο αυτών των ιδεών.

Έχει αναφερθεί πως μία ταινία για τον Obi-Wan Kenobi, τοποθετημένη πριν τα γεγονότα του "A New Hope" βρίσκεται στα σκαριά, μαζί με ακόμα μία, από τον σκηνοθέτη του "Logan" James Mangold, για τον Boba Fett. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν εκεί.

Προς το παρόν, περιμένουμε το "Star Wars: Episode IX" στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]"Παγώνει" η Lucasflim τα spin-offs του "Star Wars"Φθινοπωρινή έναρξη παραγωγής αναμένεται για το τηλεοπτικό "Star Wars"Νέο trailer από τη μεγάλη γιορτή του "Star Wars"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα