Άναψε το πράσινο φως για την επιτραπέζια αντισφαίριση στην Ιταλία, Ρηνιώτης και Τόλιου ετοιμάζονται για την πρεμιέρα στην Α1

Άναψε το πράσινο φως για την επιτραπέζια αντισφαίριση στην Ιταλία, Ρηνιώτης και Τόλιου ετοιμάζονται για την πρεμιέρα στην Α1antoniamath11Τρί, 01/12/2021 - 19:42

Ολοκληρώθηκε η περίοδος αγωνιστικής παύσης στην επιτραπέζια αντισφαίριση της Ιταλίας και η ομοσπονδία ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στα διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Η χώρα εξακολουθεί να υποφέρει από το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού με χιλιάδες κρούσματα και εκατοντάδες θανάτους καθημερινά, ωστόσο δόθηκε το πράσινο φως

για τα επαναρχίσει η αγωνιστική δράση σε διάφορα αθλήματα ανάμεσα στα οποία και η επιτραπέζια αντισφαίριση.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν, στα μέσα Ιανουαρίου θα γίνει η εξ αναβολής πρεμιέρα στα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας, στα οποία θα υπάρχει και διπλή ελληνική παρουσία.

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 ο Τάσος Ρηνιώτης έχει συμφωνήσει με την Εσπεντίτο από τη Νάπολη και η Κατερίνα Τόλιου με τη Νορμπέλο από τη Σαρδηνία. Συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και την ερχόμενη βδομάδα είναι να μεταβούν στη γειτονική χώρα για τα δύο πρώτα ματς των ομάδων τους, που έχουν οριστεί για τις 21 και 23 Ιανουαρίου.

Στην Α1 των ανδρών θα πάρουν μέρος 11 ομάδες και η πρεμιέρα θα γίνει με μία αναμέτρηση την ερχόμενη Παρασκευή. Ο Ρηνιώτης, που πέρα από την ελληνική Α1, έχει αγωνιστεί φέτος στη Σουηδία και τη Γαλλία (εκεί όπου υπάρχει ακόμη αναστολή), ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στην Ιταλία. H ACSD Sant’ Espedito Napoli, όπως είναι το πλήρες όνομά της, πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει στις 21 του μήνα εντός έδρας τη Μαρκότσι και δύο μέρες αργότερα εκτός έδρας τη Βερτζουόλο.

Στην A1 των γυναικών οι συμμετοχές είναι μόνο 6 σε αντίθεση με τον συνηθισμένο αριθμό των 8 ομάδων. Η Τόλιου θα ζήσει νέα εμπειρία με τη Νορμπέλο ύστερα από την πολυετή παρουσία στη Γαλλία και τη Σουηδία, μάλιστα περιμένει και την έναρξη των αγώνων στο διασυλλογικό Europe Cup, όπου επίσης υπάρχει αναβολή. Στο ιταλικό πρωτάθλημα η ομάδα από τη Σαρδηνία είναι ν’ αρχίσει τα παιχνίδια της στις 21 Ιανουαρίου ενάντια στην Κάστελ Γκοφρέντο ως φιλοξενούμενη και δύο μέρα μετά θα δώσει νέο ματς φιλοξενώντας την Μπανιολέζε.     

* Στη Γερμανία στο μεταξύ, προχώρησε και ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση του Κυπέλλου παρά τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Νικήτρια αναδείχτηκε η Μπορούσια Ντίσελντορφ και ήταν η δεύτερη κορυφαία διάκριση που είχε σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς προηγήθηκε τον Δεκέμβριο η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το φάιναλ φορ του Κυπέλλου έγινε στο Ουλμ και στον τελικό η Μπορούσια (Τίμο Μπολ, Κριστιάν Κάρλσον, Άντον Σέλμπεργκ) κατέβαλλε την Οχσενχάουζεν (Χούγκο Καλντεράνο, Σιμόν Γκοζί, Κάνακ Τζα) με 3-1. Στα ημιτελικά κάμφθηκαν η Γκράνβετερμπαχ και η Μπεργκνέουσταντ.

Off Off Off Off Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ολοκληρώθηκε η περίοδος αγωνιστικής παύσης στην επιτραπέζια αντισφαίριση της Ιταλίας και η ομοσπονδία ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Article publish on Τρί, 01/12/2021 - 19:42 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα