Ανανέωση και νέα εισαγωγή λαμβάνει το Yellowstone

Η πρεμιέρα της 2ης σεζόν έγινε μόλις εχθές.

Μόλις μια μέρα μετά την πρεμιέρα της 2ης σεζόν, η δραματική σειρά της Paramount, "Yellowstone" έλαβε την ανανέωση για τρίτη.

Σύμφωνα με το Deadline, εκτός της ανανέωσης, η σειρά θα λάβει και έναν νέο πρωταγωνιστή, τον γνωστό μέσα από τις σειρές "Lost" και "Colony", Josh Holloway. Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Roarke Carter, έναν χαρισματικό χειριστή κεφαλαίων με φιλόδοξα πλάνα για την Μοντάνα.

Ο Josh Holloway στο "Lost"

Η

σειρά, που δημιουργήθηκε από τους Taylor Sheridan και John Linson, περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Dutton, ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου ράντζου στις ΗΠΑ, η οποία 'δέχεται επίθεση' από τον Ινδιάνικο καταυλισμό και τους κτηματομεσίτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν το Εθνικό Πάρκο Yellowstone.

Ο Kevin Costner πρωταγωνιστεί ως ο αρχηγός της οικογένειας, John Dutton, ενώ στο πλάι του βλέπουμε τους Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser και Gil Birmingham.

Η σειρά κατέκτησε επάξια μια θέση στις Καλύτερες Σειρές του 2018, καθώς ο Sheridan των "Hell or High Water" και "Wind River", έγραψε και σκηνοθέτησε μια εξαιρετική δραματική ιστορία για τη μικρή οθόνη, ένα δυνατό οικογενειακό δράμα, ραμμένο με εγκληματικές και γκανγκστερικές υφές.

Στην εκτελεστική παραγωγή βρίσκονται οι Linson, Costner, Art Linson, Taylor Sheridan και David C. Glasser, ενώ στην παραγωγή οι John Vohlers και Michael Polaire.

Ποια είναι η γνώμη σας για την ανανέωση; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΑκυρώσεις και ανανεώσεις 2019Η NASA ανακάλυψε σύμβολο του Star Trek στον ΆρηΤην τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα