Ανακοινώθηκε το Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2

Ο τίτλος βάζει τους παίκτες στο επίκεντρο του αγωνίσματος.

Η Milestone, μία από τις κορυφαίες εταιρίες ανάπτυξης racing παιχνιδιών στον κόσμο και η Feld Entertainment Inc., παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή και διοργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια και διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ανακοινώνουν με υπερηφάνεια το Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2.

Σε αυτήν την νέα έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλο τον

κόσμο στις 8 Φεβρουαρίου 2019 για το PlayStation 4, το Xbox One, τα PCs και το Nintendo Switch, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός Πρωταθλητή Supercross και θα βιώσουν την συναρπαστική ζωή ενός επαγγελματία αθλητή στο πιο ανταγωνιστικό και αναγνωρισμένο off-road πρωτάθλημα μοτοσικλέτας του κόσμου.

Ο τίτλος βάζει τους παίκτες στο επίκεντρο του αγωνίσματος με ένα ανανεωμένο career mode, ένα βελτιωμένο editor για πίστες, πρόσθετες εγκαταστάσεις προπόνησης και βελτιωμένη αντοχή στον χρόνο:

Νέο career mode – Για να γίνει κάποιος ένας αληθινός επαγγελματίας οδηγός αγώνων, το να είναι γρήγορος στην πίστα δεν είναι αρκετό, αφού πρέπει να βελτιώσει τη φήμη του και να κατακτήσει τις καρδιές των οπαδών για να προσελκύσει τους σημαντικότερους χορηγούς, φροντίζοντας παράλληλα τη διαχείριση των σχέσεων του με τα μέση ενημέρωσης και τις αντιπαλότητες με τους άλλους οδηγούς. Στις νέες λειτουργίες περιλαμβάνεται μια ατζέντα γεμάτη διοργανώσεις και δραστηριότητες για να βελτιωθούν οι ικανότητες των παικτών σε τέσσερις νέες πίστες. Η ζωή ενός πραγματικού Πρωταθλητή Supercross δεν διαδραματίζεται μονάχα στις πίστες!Το δικό σας πρόσωπο, το δικό σας στυλ, η δική σας πίστα – Κάθε αναβάτης έχει το δικό του στυλ, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Γι’ αυτόν τον λόγο οι δυνατότητες προσαρμογής του παιχνιδιού φτάνουν σε νέα επίπεδα στο Monster Energy Supercross– The Official Videogame 2. Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν τον αναβάτη τους μοναδικό στον κόσμο, με τη βοήθεια πάνω από 3.000 αντικειμένων, φτιάχνοντας τα πάντα, από την εμφάνιση του μέχρι τον μακρύ κατάλογο αξεσουάρ που θα φορά στους αγώνες. Στην πίστα, υπάρχουν πάνω από 300 ανταλλακτικά για να βρει κανείς τη σωστή αίσθηση της μηχανής του. Ο σεβαστός Track Editor επιστρέφει, ενισχυμένος με νέες λειτουργίες για να μπορέσουν οι παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους πίστα, για να προκαλέσουν τους πάντες μοιράζοντας την στην κοινότητα.Προκαλέστε τους κορυφαίους αθλητές της σεζόν 2018 – Υπάρχουν πάνω από 80 αληθινοί αναβάτες από τη σεζόν 2018, μερικοί από τους οποίους είναι ιδιαίτερα φημισμένοι, όπως ο τωρινός πρωταθλητής της κατηγορίας 450SX, Jason Anderson, οMarvin Musquin και, για πρώτη φορά σε videogame, ο Eli Tomac. Όλοι οι αναβάτες αναπαρίστανται με ακρίβεια, με τη βοήθεια της ανανεωμένης τεχνολογίας face scanning. Οι 17 πίστες που θα είναι διαθέσιμες με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, στις οποίες περιλαμβάνονται τα στάδια NRG και Raymond James, αναπαριστούν ολοκληρωμένα τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της πίστας και την απίστευτη ατμόσφαιρα ενός αγώνα Supercross, συμπεριλαμβανομένων των βεγγαλικών και των τηλεοπτικών καμερών για τα replays.Νέα εμπειρία gameplay – Η ομάδα ανάπτυξης εργάστηκε σκληρά για να προσφέρει μια πιο ρεαλιστική και πρακτική εμπειρία στο gameplay. Με τη βοήθεια των τεχνολογιών Advanced Inertial Response και Real Terrain Collision, ο έλεγχος της μηχανής είναι πλέον πιο ακριβής και ρεαλιστικός, τόσο επάνω στην πίστα όσο και στον αέρα. Επιπλέον, το νέο Dynamic Flow Aid βοηθά τους παίκτες να βρίσκουν πάντα την ιδανική τροχιά για να εκτελέσουν άλματα και να προσγειωθούν.

«Στην πρώτη κυκλοφορία του παιχνιδιού, ο βασικός μας στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό, γεμάτο αδρεναλίνη τίτλο, που να μπορεί να μεταδώσει ολοκληρωμένα τις συναρπαστικές στιγμές ενός αγώνα Supercross», είπε ο Irvin Zonca, Head of Game Design της Milestone. «Με το Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2, η εμπειρία δεν σταματά στην πίστα, αλλά επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν όλη τη ζωή ενός επαγγελματία οδηγού αγώνων με τις προπονήσεις του, τις συνεντεύξεις του, τις διαφημιστικές εκδηλώσεις των χορηγών, τις αντιπαλότητες με τους άλλους οδηγούς και άλλα πολλά.»

«Νοιώθουμε ενθουσιασμένοι με τη δεύτερη έκδοση του Monster Energy Supercross», είπε η Vicki Silver, Chief Marketing Officer της Feld Entertainment. «Η συνεργασία με τη Milestone μας έφερε στον κόσμο των videogames με βάση τη φιλόδοξη στρατηγική της εξέλιξης του αθλήματος και της διεύρυνσης του οπαδών του Supercross σε όλο τον κόσμο. Η επέκταση του ψηφιακού μας ίχνους σε πλατφόρμες όπου το μεγαλύτερο μέρος του κοινού μας ήδη ξοδεύει ένα μέρος του χρόνου του, επιτρέπει στους οπαδούς να βυθιστούν σε μια ρεαλιστική εμπειρία που αναπαριστά το άκρως ανταγωνιστικό και φημισμένο πρωτάθλημα αγώνων με μοτοσικλέτα.»

Το Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου 2019 για το PlayStation 4, το Xbox One, τα PCs και το Nintendo Switch.

Δελτίο Τύπου

IGN GreeceΝέος μετατροπέας για σύνδεση των PS1 και PS2 μέσω HDMIBattlefield V - Official Single Player TrailerDreadnought - Steam Launch Gameplay Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα