Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες για το Network Test του Dark Souls Remastered στο Switch

Ετοιμάσου να τεστάρεις, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως οι δικτυακές δοκιμές του Dark Souls Remastered στο Nintendo Switch θα λάβουν χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι παίκτες θα μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν τον τίτλο από τις 8 το απόγευμα ως τα μεσάνυχτα.

Δύο ακόμα δοκιμαστικές περίοδοι έχουν ήδη κανονιστεί για τις ίδιες ώρες στις 22 και

23 του μήνα.

Το network test στο Switch αρχικά είχε κανονιστεί να τρέξει μαζί με αυτά των PS4 και Xbox One, μα καθυστέρησε μιας και ο ίδιος ο τίτλος καθυστέρησε στο Switch.

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας τέθηκε στις 19 Οκτωβρίου, μαζί με το Solaire of Astora amiibo.

Ο τίτλος θα τρέχει στα 1080p/30fps στη βάση και 720p/30fps στη φορητή εκδοχή του και περιλαμβάνει το Artorias of the Abyss DLC. Παρόλα αυτά δε θα υποστηρίζει cross-platform multiplayer.

Το πλήρες πακέτο Dark Souls Trilogy, που περιλαμβάνει τα Dark Souls: Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin και Dark Souls III: The Fire Fades Edition, μαζί με όλο το περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει, θα βγει στα ράφια 19 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN Greece Ανακοινώθηκε το PlayStation Classic H Google κλείνει το YouTube Gaming Ευρώπη και Αμερική εναντίον του gaming τζόγου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα