Αμοιβαία τα αισθήματα

Ύστερα από μία ιδανική εκκίνηση της ομάδας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ο Κροάτης είναι πολύ κοντά στην ανανέωση. Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει στη Nova και η Μπορούσια υποδέχεται την Βέρντερ και τον Νίκλας Φούλγκρουκ, έχοντας πετύχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες αποτελώντας τη μοναδική ομάδα της κατηγορίας με το απόλυτο.

Άρχισε με θετικά αποτελέσματα στο Champions League, αλλά και στο Κύπελλο Γερμανίας. Παρόλο που το τρέχον συμβόλαιο του Κόβατς λήγει στο τέλος της σεζόν, η Ντόρτμουντ είναι πεπεισμένη ότι το μέλλον του σε βάθος χρόνου βρίσκεται στον σύλλογο.

Ο 54χρονος Κόβατς, πρώην προπονητής των Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ, προσγειώθηκε στο Ντόρτμουντ τον Φεβρουάριο του 2025 για να αντικαταστήσει τον Νουρί Σαχίν. Κατάφερε να αλλάξει την μοίρα και την κατάσταση του συλλόγου οδηγώντας τον στις θέσεις που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στο Champions League και στη συνέχεια στη δεύτερη θέση —πίσω από την Μπάγερ. Φέτος, σημείωσε ρεκόρ ως ο προπονητής της Ντόρτμουντ με τους περισσότερους βαθμούς στα πρώτα 50 παιχνίδια της θητείας του.

Keywords