Αμείλικτες αποφάσεις παίρνει ο Batman στη μάχη του με τον KGBeast

Δεν σκοτώνει, αλλά δεν σε σώζει κιόλας.

O Batman πήρε μια σκληρή απόφαση κατά τη διάρκεια της μεγάλης μάχη τους με τον KGBeast αυτή την εβδομάδα.

Προσοχή: spoilers από το Batman #57!

Ο KGBeast έριξε ένα γερό χτύπημα στον Batman τον προηγούμενο μήνα όταν πήγε στην Gotham και πυροβόλησε τον Nightwing στο κεφάλι. Η

σειρά του Nightwing εξερευνά αυτή τη στιγμή τις επιπτώσεις του τραυματισμού στον Dick Grayson, αλλά αυτή η σειρά ακολουθεί το κυνήγι εκδίκησης του Batman. Αυτό το τεύχος περιλάμβανε τη μεγάλη μάχη με τον KGBeast.

Αν και ο KGBeast έχει αρχικά το πάνω χέρι στη μάχη τους, ο Batman δίνει τέλος πυροβολώντας τον Anatoli στο πρόσωπο με το grappling gun. Η δύναμη του χτυπήματος σπάει τον λαιμό του Anatoli και τον αφήνει παράλυτο. Ο Batman αρνείται να βοηθήσει τον αντίπαλο του, ακόμα κι όταν αυτός του υπόσχεται ότι θα του πει ποιος τον προσέλαβε για να χτυπήσει τον Nightwing. Ο Batman απομακρύνεται και αφήνει τον KGBeast να πεθάνει στην παγωμένη ερημιά.

Art by Tony Daniel. (DC Entertainment)

Για ήρωας που έχει υποσχεθεί ότι δεν θα σκοτώνει, έφτασε πολύ κοντά στα όρια να μην κρατήσει τον λόγο του. Με παρόμοιο τρόπο είχε τελειώσει και η πρώτη αντιπαράθεση των δύο ηρώων το 1989 στο "Batman #420". Ο Batman είχε αρνηθεί να δοκιμάσει τις αντοχές του ενάντια του KGBeast, και τον κλείδωσε σε ένα υπόγειο να πεθάνει από την πείνα.

Art by Jim Aparo. (DC Entertainment)

Αργότερα αποκαλύπτεται ότι ο Batman τελικά κάλεσε την αστυνομία, που τελικά βρήκε ότι ο KGBeast είχε δραπετεύσει. Αυτή την φορά όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα για τον Anatoli.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Batman έφτασε πολύ κοντά στο να σκοτώσει κάποιον σε αυτή τη σειρά. Tο περσινό κεφάλαιο "The War of Jokes and Riddles" τελείωσε με τον Batman να αποκαλύπτει το πιο ντροπιαστικό μυστικό του - ότι κάποτε προσπάθησε να σκοτώσει τον Riddler θολωμένος από την οργή του και ότι τον σταμάτησε ο Joker από το να τον αποτελειώσει.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Νέο κόμικ για την Captain Marvel πριν την κυκλοφορία της ταινίας της Σύμμαχος του Batman αλλάζει στρατόπεδο στο sequel του Batman: White Knight H Marvel αποκαλύπτει την κρυφή σύνδεση ανάμεσα σε Wolverine και Venom

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα