Ακάθεκτος ο Απόλλων Λάρισας, «θρίλερ» στην Κρήτη

Χωρίς την μεγάλη έκπληξη και με εντυπωσιακό φινάλε στο ντέρμπι της Κρήτης, ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στην Football League.
Στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης πέτυχε δύο γκολ σε κομβικά σημεία του τοπικού ντέρμπι, απέναντι στον Πλατανιά. Ο Ιατρούδης άνοιξε το σκορ στο 9’ κι ο Μαζουλουξής στο 4ο λεπτό της επανάληψης έκανε το 2-0.
Ο Πλατανιάς είχε το σθένος να διεκδικήσει κάτι από
το ματς και τα κατάφερε με δύο γκολ του Μιγκέλ στο 84ο και 92ο λεπτό ενώ λίγο μετά θα μπορούσε να φτάσει στην απόλυτη ανατροπή εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικός ο Παπουτσογιαννόπουλος!
Αυτό το 2-2 κρατάει τις δύο ομάδες κοντά στην κορυφή, αλλά κάτω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας καθώς η Θεσσαλική ομάδα επικράτησε με 2-0 του Αήττητου Σπατών με γκολ του Λούκας Πολέτο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και του Σουλιώτη στο 69’
.
Στην 3η θέση είναι πλέον μόνος ο Νέος Βόλος, κατορθώνοντας να πάρει τη νίκη στα Τρίκαλα με γκολ του Μάντζη στο 87ο λεπτό!

Η Παναχαϊκή «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στην Α.Ε. Καραϊσκάκης ενώ με νίκες συνέχισαν, η Δόξα Δράμας στο Αιγίνιο, η ομάδα της Κέρκυρας στην Καλαμαριά κι ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο εξίσου εύκολα επί της Σπάρτης.

Τα αποτελέσματα :

Ηρακλής – Σπάρτη : 3-0
Τρίκαλα – ΝΠΣ Βόλος : 0-1
Απόλλων Λάρισας – Αήττητος Σπατών : 2-0
Εργοτέλης – Πλατανιάς : 2-2
Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης : 0-0
Αιγινιακός – Δόξα Δράμας : 1-3
Απόλλων Πόντου – Κέρκυρα : 0-2
Keywords
Τυχαία Θέματα