Αϊντχόφεν – Καμπούρ 5-2: “Βροχή” από γκολ και φάσεις (vid)

Ένα από τα καλύτερα σε θέαμα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν στην Eredivisie έγινε στο Φίλιπς Στάντιον με την PSV να εικρατεί με το εντυπωσιακό 5-2 της μαχητικής Καμπούρ.

Οι φιλοξενούμενοι αν και τελευταίοι στον πίνακα της βαθμολογίας μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και μπήκε οδηγός στο σκορ στο 22ο λεπτό με τον Μπάλκ, ο οποίος έχασε τεράστια ευκαρία για το 0-2 ένα λεπτό μετά.

Η μπάλα… τιμωρεί τις χαμένες ευκαιρίες και η Αϊντχόφεν τα λάθη, έτσι λοιπόν ο Τσάβι Σίμονς δεν άφησε να πάει χαμένο το τεράστιο λάθος του Πάουλισεν και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν την μπάλα στα πόδια του και πίεσαν πολύ, έκαναν ευκαιρίες και σκόραραν το 2-1 με τον Φαν Άνγχολντ στο 54ο λεπτό για να έρθει και το 3-1 δύο λεπτά αργότερα με τον Ελ Γκάζι.

Η Καμπούρ συνέχισε να παίζει ελεύθερα και με πάθος σε κάθε φάση και κατάφερε να μπει και πάλι στο ματς με γκολ του Γιάνσεν στο 61ο λεπτό.

Με πέναλτι πήρε ανάσα η PSV στο 65′ και τον Φάμπιο Σίλβα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Ελ Γκάζι και πάλι στο 88ο λεπτό.

Keywords