ΑΕΚ: «Στροφή» στον ΟΦΗ – Τα δεδομένα για τους τραυματίες

Ο Μάρκο Νίκολιτς εκμεταλλεύτηκε το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιώντας δοκιμές σχημάτων και προσώπων μέσω φιλικών προπονητικού χαρακτήρα, διαχειριζόμενος τις πολυάριθμες απουσίες των διεθνών. Πλέον, το τεχνικό επιτελείο ετοιμάζεται να μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας με αυξημένες επιλογές, καθώς οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σταδιακά στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Σε ότι έχει να κάνει με το μέτωπο των τραυματιών, ο Λάζαρος Ρότα ανέβασε αισθητά τους ρυθμούς του και, εφόσον δεν υπάρξει απρόοπτο, υπολογίζεται κανονικά για την αρχική ενδεκάδα απέναντι στους Κρητικούς.

Ο Μπάρναμπας Βάργκα, ο οποίος αποχώρησε από τις υποχρεώσεις της εθνικής Ουγγαρίας λόγω χτυπήματος στο γόνατο, δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και η κατάστασή του εξελίσσεται θετικά.

Στην περίπτωση του Θωμά Στρακόσια, η αποθεραπεία στον καρπό προχωρά χωρίς επιπλοκές. Ωστόσο, λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης, η επαναφορά του σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς θα αξιολογηθεί προσεκτικά μέσα στην εβδομάδα. Στον αντίποδα, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δηλώνει ετοιμοπόλεμος, έχοντας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις όποτε κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία.

Keywords