ΑΕΚ: Πενθήμερο ρεπό από τον Νίκολιτς

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον Βόλο, το πρωτάθλημα μπαίνει σε… παύση λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων. Μάλιστα τα Σπάτα έχουν αδειάσει, καθώς 13 ποδοσφαιριστές θα απουσιάζουν από το προπονητικό των Πρωταθλητών Ελλάδας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Συγκεκριμένα οι Πήλιος (Αλβανία), Κάιρινεν (Φινλανδία), Μαρίν (Ρουμανία), Βιτάλις (Ουγγαρία), Αριάγκα (Ονδούρα), Κοϊτά (Μαυριτανία), Ζούμπκοφ (Ουκρανία), Μάγερ (Κροατία), Γιόβιτς (Σερβία), Ζίνι (Ανγκόλα), Γκεοργκίεφ (Ελπίδων Βουλγαρίας) και οι Αλεξίου, Καλοσκάμης (Ελπίδων Ελλάδας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος για τον Μάρκο Νίκολιτς, αλλά οι Στρακόσα, Βάργκα και Ρότα ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμών.

Έτσι ο Σέρβος τεχνικός έδωσε πενθήμερο ρεπό μέχρι και την Παρασκευή. Έπειτα οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του θα επιστρέψουν στα… βάσανα, ενώ έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια με Athens Kallithea (29/09), αλλά και Παναιτωλικό (04/10).

Keywords