ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια από τον Αρδίζογλου

ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια από τον ΑρδίζογλουtnalΚυρ, 11/01/2020 - 14:24

Ο Χρήστος Αρδίζογλου τόνισε πως ο γιος του Μάριος εκδιώχθηκε από την ΑΕΚ και “φωτογράφισε” τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ως υπεύθυνο. Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης αναφέρθηκε και στην καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους”.

Αρχικά, ο Αρδίζογλου δήλωσε για το θέμα του γιου

του στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”: “Διώξανε τον γιο μου, τον Μάριο, στα 16,5 του, από την ΑΕΚ, γιατί λένε δεν ήταν καλό παιδί. Ένα παιδί 1,95μ., τερματοφύλακας! Αυτός που το έδιωξε είναι από τη Γιουγκοσλαβία, του έδινα κάποτε εγώ την μπάλα να κάνει γκολ. Κι έδιωξε το παιδί μου από την ΑΕΚ, αντί να το προσέχει σαν δικό του. Αλλά με τον Αρδίζογλου δεν τα βάζει κανένας”.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: “Ήταν θέμα τύχης που πήγα στην ΑΕΚ. Ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, με θέλανε και τα Γιάννινα. Με πήρε ο Γουλανδρής και μου λέει ‘πάρε λεφτά να πας και διακοπές’. Όμως τελικά κατέληξα στον Παναθηναϊκό, αλλά την επομένη κιόλας έπεσε η χούντα και τελικά πήγα στην ΑΕΚ. Ήταν καθαρά θέμα τύχης. Στην ΑΕΚ έμεινα 11 χρόνια, αλλά θέλανε να με φάνε από τα 6-7. Υπήρχαν πέντε χρόνια που ήμουν στον πάγκο. Θα γράψω δύο βιβλία. Στο ένα θα μιλήσω για μένα, αλλά στο άλλο θα περιγράψω πώς λειτουργεί το σύστημα. Εγώ ήμουν ο χαζός της παρέας. Εγώ έδινα γκολ, έδινα ασίστ. Τώρα η πάσα πληρώνεται, τότε δεν πληρωνόταν, μόνο τα γκολ. Ο Μπάρλος φαλίρισε από αυτούς που κάνανε γκολ”.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Χρήστος Αρδίζογλου τόνισε πως ο γιος του Μάριος εκδιώχθηκε από την ΑΕΚ και “φωτογράφισε” τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ως υπεύθυνο. Article publish on Κυρ, 11/01/2020 - 14:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα