[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "The Nun/Η Καλόγρια"

Και τι καλόγρια.

Θέλετε να τρομάζετε στο σινεμά και ευχαριστιέστε τις ταινίες του "Conjuring"; Τότε είστε τυχεροί γιατί το IGN Greece σε συνεργασία με την Tanweer σας πάνε σινεμά για την πρεμιέρα του "The Nun/Η Καλόγρια", της σατανικής καλόγριας που είδαμε στο "Conjuring 2" το 2016.

Το "The Nun", όπως ακριβώς και οι ταινίες της δαιμονισμένης κούκλας Annabelle, έρχεται από το κινηματογραφικό franchise του "Conjuring", και πιο συγκεκριμένα η διαβολική καλόγρια

που πρωταγωνιστεί έκανε το ντεμπούτο της στο "Conjuring 2" το 2016, κάνοντας τόση αίσθηση στο κοινό, που το στούντιο αποφάσισε να δημιουργήσει δική της spin-off σόλο ταινία. Η υπερφυσική ταινία τρόμου, σκηνοθετημένη από τον Corin Hardy στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του μετά το "The Hallow", διαδραματίζεται μετά το "Annabelle: Creation" (δεύτερη ταινία της Annabelle), κάτι που την τοποθετεί χρονικά ως την πρώτη ταινία της σειράς.

Στο cast θα βρούμε τους Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons, Charlotte Hope και Ingrid Bisu.

Δώρα

20 διπλές προσκλήσεις στις 03 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ 20:00 ώρα προσέλευσης 20:30 ώρα έναρξης.

Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σ΄ ένα απομονωμένο μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν (Ντέμιαν Μπισίρ) και μία ασκούμενη μοναχή (Τάισα Φαρμίγκα), στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν τον θάνατό της. Διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, την πίστη και τις ίδιες τις ψυχές τους, έρχονται αντιμέτωποι με μία δαιμόνια δύναμη στο πρόσωπο μιας καλόγριας. Η μονή μετατρέπεται σε τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και τους καταραμένους.

Πάρε ΜέροςΝΙΚΗΤΕΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΩΡΗΡΙΟΥ
ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΛΗ ΠΟΥΛΙΔΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΛΟΥΔΗ
ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΝΙΓΕΛΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑΒΕΛΗΣ
ΒΑΝΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΜΠΕΣΙΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΟΥΦΑ

IGN GreeceThe Nun: Κατέφτασε το πρώτο trailer για το prequel του ConjuringΗ αφίσα του "The Nun" μας προετοιμάζει... για τα χειρότεραConjuring 2: H Taissa Farmiga μπαίνει στο cast του spinoff "The Nun"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα