To Netflix είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του δικού του στούντιο παραγωγής

Τα ABQ Studios στα χέρια του Netflix.

To Netflix Inc. βρίσκεται στις "τελικές διαπραγματεύσεις" για να αγοράσει τα ABQ Studios, το πρώτο στούντιο παραγωγής της γνωστής υπηρεσίας streaming.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τα ABQ Studios βρίσκονται στο New Mexico και χρησιμοποιήθηκαν για να γυριστούν γνωστές ταινίες, μεταξύ άλλων τα "The Avengers" και "Sicario". Το Netflix θέλει το στούντιο "για να φιλοξενήσει τις αυθεντικές του παραγωγές σε ταινίες και σειρές", μην ξεχνάμε ότι η υπηρεσία streaming "έχει ξοδέψει πάνω από 8 δισεκατομμύρια σε παραγωγές".

Μερικές από τις παραγωγές του καναλιού έχουν γυριστεί στο New Mexico, όπως τα "Chambers", "Messiah" και η βραβευμένη με Emmy σειρά "Godless".

Η έδρα του καναλιού είναι το Los Angeles, όπου και γίνονται οι περισσότερες παραγωγές του, και λέγεται ότι "ενοικίασαν ένα 13όροφο κτήριο γραφείων στο Hollywood".

Με "τη χρηματοδότηση $14,5 εκ." από το New Mexico και την πόλη Albuquerque, το Netflix λέγεται ότι θα "δημιουργεί πάνω από 1.000 πόστα εργασίας τον χρόνο και θα ξοδέψει πάνω από $1 δισ. σε παραγωγές, μέσα στα επόμενα 10 χρόνια".

"Η εμπειρία μας σε παραγωγές ταινιών και σειρών στο New Mexico μας ενέπνευσαν στην δημιουργία των δικών μας στούντιο εκεί", είπε ο Ty Warren, ο αντιπρόεδρος παραγωγής του Netflix, σχετικά με την επικείμενη αγορά.

Για περισσότερα για το Netflix, διαβάστε για τις τρεις νέες σειρές επιστημονικής φαντασίας που ετοιμάζει, για την συνεργασία του με το C.S.Lewis Company για την τηλεοπτική μεταφορά των "Χρονικών της Νάρνια", αλλά και για το διαδραστικό επεισόδιο "Black Mirror" που ετοιμάζει.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το "The Dark Crystal: Age of Resistance" και την επερχόμενη σειρά "Umbrella Academy". Τέλος, έχουμε trailer για την 3η σεζόν του "Daredevil" και την ανακοίνωση ότι το "Dragon Prince" επιστρέφει.

IGN GreeceΤα Χρονικά της Νάρνια μετατρέπονται σε ταινίες και σειρές για το NetflixΤρεις νέες σειρές επιστημονικής φαντασίας ανακοίνωσε το NetflixNetflix Spotlight: Οκτώβριος 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα