To Marvel's Spider Man περιλαμβάνει κουστούμια για ξεκλείδωμα

Το Marvel's Spider-Man θα περιλαμβάνει στολές που θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε και που θα περιέχουν ξεχωριστές ικανότητες, ενώ, ευτυχώς, δεν θα χρειάζεται να πληρώσετε για αυτές.

Η Insomniac αποκάλυψε παράλληλα τρεις νέες στολές (κάποιες πιο σίγουρες από τις άλλες και ακολουθούν παρακάτω:

Spider-Punk - Μέρος των pre-order bonus, αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει ένα αμάνικο denim jacket, μια μάσκα με καρφιά και μια κιθάρα που επιτρέπει στον Peter να κάνει ένα sonic shockwave
knockdown attack.

Noir - Πιθανώς βασισμένη στο spin-off set του Spidey το 1933, για την ώρα δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη ικανότητα για την στολή αυτή.

Wrestling Suit - Αυτή τη στολή δεν την έχουμε δει κανονικά, αλλά παρουσιάστηκε σε ένα πόστερ στο δωμάτιο του Peter.

Φαίνεται πάντως ότι οι εμφανίσεις δεν θα είναι διόλου λίγες, καθώς το Game Informer ανέφερε ότι είδα μια ντουζίνα από αυτές σε ένα μενού και ο creative director, Brian Intihar, επιβεβαίωσε ότι η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Μαζί με το Spider-Punk, δύο ακόμα στολές πρόκειται να ανακοινωθούν ως pre-order bonus και κάθε ένα από τα τρία DLC packs θα περιέχουν τουλάχιστον ένα.

Τέλος, το GI επιβεβαιώνει ότι "δεν θα υπάρχουν microtransactions για να φτιάξετε materials ή άλλα αντικείμενα στο παιχνίδι". Ο Brian Intihar είχε μια πολύ απλή και σύντομη απάντηση όταν ρωτήθηκε για το θέμα: "Με τίποτα".

Το Marvel's Spider-Man θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να το κάνετε pre-order τώρα.

Πηγή: IGN.GR
Keywords
Τυχαία Θέματα