To Diablo 4 φαίνεται να "ανακοινώνεται" και από διαφήμιση για Diablo Art Book

Διαρροή ή PR κίνηση;

Μια διαφήμιση της Blizzard στο τελευταίο τεύχος του γερμανικού περιοδικού GameStar έχει μάλλον επιβεβαιώσει την ύπαρξη του Diablo 4.

Μια καταχώρηση στη σελίδα 27 του τελευταίου τεύχους του GameStar διαθέτει ένα τμήμα για το επερχόμενο βιβλίο The Art of Diablo, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Η περιγραφή του βιβλίου αναφέρει: "Με περισσότερα από 500 έργα

τέχνης από το Diablo, το Diablo II, το Diablo III και το Diablo IV, το βιβλίο αυτό διαθέτει πολλά αξιόλογα έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν για το εικονικό Action RPG της Blizzard Entertainment.

Μια εικόνα της σελίδας κυκλοφορεί στο Twitter, και το ίδιο το GameStar έχει ανεβάσει ενα άρθρο για αυτή τη διαφήμιση στην ιστοσελίδα του. Το άρθρο εξηγεί ότι το περιοδικό θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 23 Οκτωβρίου.

Η BlizzCon είναι παραδοσιακά το μέρος, όπου η Blizzard ανακοινώνει τα νέα της project και με το Αrt Book να κυκλοφορεί αργότερα τον Νοέμβριο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι το Diablo 4 μπορεί να ανακοινωθεί στην φετινή BlizzCon.

Η περσινή BlizzCon ήταν το καλύτερο σημείο για να ανακοινωθεί το Diablo 4, αλλά τελικά το μόνο Diablo project που είδαμε ήταν το mobile game Diablo Immortal. Αυτό προκάλεσε ένα αρνητικό κύμα στην κοινότητα, κάτι που τουλάχιστον η Blizzard λέει πως της έγινε μάθημα.

Παρόλο που το Diablo 4 είναι κάτι που περιμένουμε πολύ καιρό τώρα, παραμένει να δούμε αν μια τέτοια ανακοίνωση μπορεί να βοηθήσει στο να μετατραπεί η κακή εικόνα της Blizzard τους τελευταίους μήνες.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN Greece Η επόμενη φάση του WoW Classic θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον χρόνο Η Intel φέρνει εξαπύρηνους επεξεργαστές σε Ultrabooks Alienware Aurora 2019 Hands On

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα