To "Dark Shadows" σηκώνεται από τον τάφο και κατευθύνεται προς την τηλεόραση

Μια νέα μοντέρνα ιστορία.

Μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές σειρές, το "Dark Shadows", θα επιστρέψει στην τηλεόραση με την βοήθεια του CW και της Warner Bros..

Σύμφωνα με το Deadline, η νέα σειρά θα έχει τον τίτλο "Dark Shadows: Reincarnation" και θα είναι μια μοντέρνα συνέχιση της ιστορίας της οικογένειας Collins, την οποία γνωρίσαμε

μέσα από τη σειρά του 1966. Η σειρά θα εξιστορεί τις περιπέτειες της μυστήριας οικογένειας, που κατοικεί στο Collinsport του Maine, και η οποία ζει με μια κατάρα: εδώ και 400 χρόνια το αίμα τους μολύνεται με κάθε είδους υπερφυσικού και τρομακτικού γονιδίου.

Τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια μίας ώρας και σεναριογράφος τους θα είναι ο Mark B. Perry, γνωστός μέσα από τα "Revenge", "Ghost Whisperer" και "Brothers & Sisters". Επίσης, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Michael Helfant, Bradley Gallo, Tracy Mercer, και τις κόρες του δημιουργού της αρχικής σειράς Dan Curtis, Tracy και Cathy.

Η αρχική σειρά έτρεχε για έξι σεζόν (1966-1971) και έφερε βαμπίρ, με πιο γνωστό τον Barnabas Collins, τον οποίο ενσάρκωνε ο Jonathan Frid, φαντάσματα, λυκανθρώπους, ζόμπι, ταξίδι στον χρόνο, αλλά και παράλληλα σύμπαντα. Σταθερό cast δεν υπήρχε μιας και πολλοί από τους χαρακτήρες ενσαρκώθηκαν από διαφορετικούς ηθοποιούς. Απέκτησε remake το 1991, αλλά έτρεξε μόλις για μια σεζόν των 12 επεισοδίων και κινηματογραφική μεταφορά από τον Tim Burton με πρωταγωνιστές τους Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller, Chloë Grace Moretz, και Bella Heathcote. Ο προϋπολογισμός της εν λόγω ταινίας ήταν $150 εκ. και απέσπασε $245,5 εκ. στο box office.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Crisis on Infinite Earths Crossover: Επιστρέφει ο Jonah Hex Ανακοινώθηκαν οι πρεμιέρες για Arrow και Supernatural Νέες και παλιές σειρές για το καλοκαίρι του CW

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα