To "Arachnophobia" επιστρέφει από τον σκηνοθέτη του "Aquaman"

Μην τη δείτε αν φοβάστε τις αράχνες...

Άλλο ένα remake ετοιμάζεται, αυτήν τη φορά από την εταιρεία παραγωγής του James Wan, Atomic Monster και την εταιρεία παραγωγής του γνωστού σκηνοθέτη Steven Spielberg, Amblin Entertainment.

O λόγος για την κωμωδία τρόμου του 1990, "Arachnophobia", η ιστορία της οποίας περιστρέφεται

γύρω από ένα σπάνιο είδος αράχνης που ζει στην Νότιο Αμερική και η οποία καταφέρνει να περάσει τα σύνορα των ΗΠΑ και να σκορπίσει τον τρόμο. Η αρχική ταινία είχε σκηνοθετηθεί από τον Frank Marshall (εκτελεστικός παραγωγός των "Jurassic World: Fallen Kingdom", "Assassin's Creed", "Sully" κ.α.) και πρωταγωνιστούσαν οι Jeff Daniels ("Godless", "The Newsroom") και John Goodman ("Roseanne").

Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη σκηνοθεσία και τo cast, αλλά ο James Wan ενδιαφέρεται να εκτελέσει τα χρέη παραγωγού. Αυτήν την περίοδο, ο Wan ετοιμάζει το "Aquaman", της οποίας την πλοκή μπορείτε να διαβάσετε εδώ, αλλά και το "The Nun", τo spin-off του "The Conjuring". Άλλες ταινίες που σκηνοθέτησε είναι οι "Furious 7", "The Conjuring 2" και "Insidious: Chapter 2".

Πηγή άρθρου: Deadline

Read more on [SITE_NAME]Ο Ben Affleck δηλώνει "παρών" στη νέα δραματική ταινία "The Has-Been"Το θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων TonyΣτα σκαριά η νέα βιογραφική ταινία του Bob Marley

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα