Star Wars: Ο Chewbacca παίρνει επιτέλους την πολυπόθητη αυτή αγκαλιά

It's canon, y'all.

Προσοχή το άρθρο περιέχει spoilers.

Στο τέλος του "Star Wars: The Force Awakens", μετά τον τραγικό θάνατο του Han Solo, θα σκεφτόταν κανείς πως οι δύο πιο κοντινοί του άνθρωποι θα είχαν βρει λίγο χρόνο για να θρηνήσουν μαζί και να αναπολήσουν. Στην αρχική ταινία, η Στρατηγός Leia και ο έμπιστος συγκυβερνήτης Chewbacca, δεν φάνηκε ποτέ πως καταλαβαινόντουσαν μεταξύ τους, με την Leia αν' αυτού ν' αγκαλιάζει την Rey, η οποία είχε γνωρίσει τον Solo πολύ λίγο καιρό

πριν.

Εν τέλει, απ' ό,τι φαίνεται, ο Chewbacca πήρε την πολυπόθητη αγκαλιά από την Leia, χάρη στο πρώτο τεύχος του Star Wars Age of Resistance: Rey.

Ο σεναριογράφος Tom Taylor, μοιράστηκε στο Twitter την Τετάρτη το πρωί, κάποιες σελίδες με τη συναισθηματική αυτή στιγμή. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους Leia και Chewbacca να αγκαλιάζονται στην ίδια βάση της Αντίστασης.

"Η Leia και ο Chewie δεν αγκαλιάστηκαν στην οθόνη μετά τον θάνατο του Han", έγραψε ο Taylor. "Στο #StarWars Age of Resistance: Rey #1, το φτιάξαμε αυτό. Σήμερα φέραμε την ισορροπία. Η αγκαλιά είναι πλέον στη βασική ιστορία".

Πριν από δύο χρόνια, το 2017, ο σκηνοθέτης του "Force Awakens", J.J. Abrams, είχε δηλώσει πως το εκλαμβάνει ως "ένα από τα λάθη του", το να μην περιλαμβάνει μια σκηνή με τους δύο αυτούς φίλους να αγκαλιάζονται.

"Η λογική μου την δεδομένη στιγμή ήταν ότι ο Chewbacca, παρά τον πόνο που ένιωθε, ήταν επικεντρωμένος στην διάσωση του Finn και την φροντίδα του", είπε ο Abrams. "Έτσι προσπάθησα να κάνω τον Chewbacca να φύγει μαζί του, για να επικεντρωθώ στην Rey και να κάνω την Rey να βρει την Leia και την Leia την Rey. Η ιδέα ήταν ότι και οι δυο έχουν ισχυρούς δεσμούς με την Force και δεν έχουν γνωριστεί, γνωρίζουν πιθανότατα η μία για την άλλη -η Leia θα έχει ακούσει για εκείνη εκτός οθόνης και η Rey φυσικά θα γνώριζε για την Leia. Και αυτή η επανένωση θα είναι μια συνάντηση, δηλαδή δυο σε ένα, και ένα είδος παρηγοριάς για την κοινή τους απώλεια."

Το "Star Wars: Age of Resistance" έχει τουλάχιστον ακόμα ένα τεύχος για κυκλοφορία που θα επικεντρώνεται στον Kylo Ren. Η μίνι σειρά των κόμικς έχει μέχρι στιγμής δώσει την προσοχή της στη νέα γενιά των χαρακτήρων του Star Wars, όπως οι Poe Dameron, Rey, και Finn, εξιστορώντας τις περιπέτειές στα χρονικά διαστήματα μεταξύ των ταινιών.

Όσο για το νέο κινηματογραφικό επεισόδιο Star Wars, το "The Rise of the Skywalker" αναμένεται στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Κινηματογραφικοί χαρακτήρες εμφανίστηκαν σε σχολικές ταυτότητες Το Star Wars κόμικ θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2019 Έρχεται σειρά Obi-Wan στο Disney+;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα